Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 142143144145146 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 09:16
Rascvjetana kućica, baš krasno!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 10:07
Baš mi je drago kaj se moja orhidejica uključila u ovako krasno cvjetno društvo!!     Baš me je obradovao njezin otvoreni cvijet, samo je jedan jer je još mlada, sljedeće godine će biti prava cura!!

Želim ti da ti cijela godina bude ovako rascvijetana!!!smile169
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 20:46
Baš mi je drago da vam se sviđaju moje orhideje,sad skoro sve imaju cvjetne stapke,čekam da počnu i ostale cvasti.

Anabistrica,ja imam samo malo više od 10 orhideja,daleko sam ja od kraljice,čak ni zadnja pratilja ne bi bila,držim se ja svojih ruža i kaktusa,ali sad nije njihovo vrijeme,pa slikam šta imam.

Free,si ju prepoznala,pazila sam ju kak okice v glavi kad sam ju nesla dimu.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 23:46
Pa kaj. Meni je i 10 puno. Imala bi cijelu policu na izložbi.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2012 u 03:39
Orhideje su ti lijepe, ali ja više volim ono naše i po mogućnosti "starinsko" cvijeće, pa mi je ovaj hibić u tvom zadnjem cvjetnom izvještaju favorit!

Time is something you can never get back..
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2012 u 03:49
orhideje su ti prekrasne Clap, hibiskus, ciklama...
ma čega god se uhvatiš raste, cvjeta, buja... Wink

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 20:41
smile57 smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 23:48
ostavljam ti pozdrav...ciklama je smile64i moja cvjeta al vani u vrtu..nadam se da ce prezivit zimu ,ako bude uopce zime kod mene,za sad je dobro 
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 16:28
Prelijepo, melem za dušu u ovo dobaThumbs%20Up
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 18:56

smile78i   smile219 !!!!!!  Jesam zaslužila smile142  ????
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 19:57
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

smile78i   smile219 !!!!!!  Jesam zaslužila smile142  ????
Čekam te,dojdismile78
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 18:29

Ovaj put ipak neću otići a da se ne javim. Već sam u nekoliko navrata kriomice došla uživati u prekrasnim orhidejama, no sada ih moram naglas pohvaliti. Imam osjećaj da koju god biljku uzgajaš, da ti sve ide od ruke: ruže, kaktusi, božuri, orhideje....
Sad kad sam spomenula ruže sjetila sam se pitati te znaš li ime neke žute ruže kojoj cvjetovi duže traju? Imam jednu, no čim se cvijet rastvori već idući dan dosta latica padne. Koje je ime toj mojoj ruži, e to ne znam.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 18:35
Prošetah i uzdahnu,koja ljepota cvjtova,a žuti cvijet orhideje me oduševi,bravo za rascvjetanu kućicusmile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 21:10
Hvala svima na posjetismile78

Nataly,nije baš tako da mi sve ide od ruke,ali trudim se.
Većina žutih ruža i ima taj problem da im latice brzo otpadaju,ja imam čajevke Michelangelo i Aruba,a floribunde Friesia i Amber Queen,a imam i grmoliku englesku ružu Graham Thomas,kod svih njih cvijet traje 4,5 dana,možda samo kod čajevki malo duže,međutim one stalno obnavljaju cvatnju pa skoro uvijek ima pokoji cvijet.Znam da ti nisam puno pomogla,ja sam neke ruže nakon 2,3 godine izbacila van,jer nisam bila s njima zadovoljna.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 21:15
kaktusiću moj da vidiš moje kaktus e koliki su....smile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 21:24
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

kaktusiću moj da vidiš moje kaktus e koliki su....smile213
Niho,draga,pa pokaži ihsmile71
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 21:29

Ovu informaciju, da žutim ružama brzo otpadaju latice, čujem prvi put. I onda ne možeš reći da nisi pomogla. Vjerovatno ću još trebati doći na tečaj o ružama...Wink

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 18:22
Zima je duga,ali nešto pokazuje da dolaze ljepši dani

a nečim sam se ponovila

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 18:31
Sve su to novi? Prekrasni su.
A ipak su mi draže visibabe.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
bleky View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bleky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 18:46
ajme visibabaaaaa...jedva čekam naše!!

prelijepo ti je cvijeće kaktusiću!!

smile211
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 142143144145146 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.