kikins dekupaz art |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slazem se sa TB,steta sto slika nije jasnija
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
jako jako je lijepo
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
Dobro dosla kikins...radovi su ti super,posebno ona kutija za kruh,a telefon je bas fora....
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Dobro došla na naše stranice, samo ovo ti je jako zarazna bolest i što je naviše nema lijeka tome, već samo moraš raditi.Ovi svi tvoji radovi nisu početni radovi, već jako jako dobri radovi.Da neki puta i nama se desi greška, da, ali postoji ono prebojavanje ili kad ne mogu napraviti, nemam ideju, ostavim pa biti će. Iden staviti dans sam i jučer učila kako se pravi ikona,ali pošto nije gotovo, možda ču stići ako ne sutra.
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
cao Okic,nisam jos stigla da pregledam sve radove..imam gomilu narukvica kao i cetaka,ovo su samo poslednje...odoh sad kod tebe da pogledam sta ti imas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Pozdrav Kikins, lijepi radovi, naročito četke, a narukvica crno-bijela , načas sam pomislila da si slikala moju - gotovo su iste i volim crno-bijele motive.
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 - hvala na dobrodoslici i pohvlama i da kazem da sam ispravila naziv moje teme :)
Tanja-66 - hvala ti. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Baš mi je drago kad vidim još jednu vridnu tetu salvetu.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Konačno da i ja počelim dobrodošlicu. Radovi su ti jako lijepi.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sada više ne znam što bih ti rekla... možda neka od cura dobije pametniju ideju. Sretno!
|
|
![]() |
|
ne moze brusni papir..skida se platno jer je veoma tanko preko plastike je..
|
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Šta misliš da onda najfinijim brusnim papirom pokušaš ostrugati (ali stvarno oprezno...) cijelu pogrešnu godinu i taj dio malo pobojaš u tamniju nijansu pa tek onda ponovno ispišeš godinu? Vjerujem da onda ne bi bio problem niti kod upaljenog svijetla....
|
|
![]() |
|
nije losa ideja..mada kad se upali svetlo,bojim se,sve ce se videti. ja sam pomislila da smuckam tako plavu pa lagano,tankom cetkicom oko broja.
ako se jos neko neceg seti..pomoc bi mi dobrodosla. |
|
|
|
![]() |
|
Gledam lampu i pada mi na pamet slijedeće: da probaš akrilnom bojom pofarbati pogrešan broj i kada se posuši ispiši novi.... ja bih tako probala. Možda netko da neku pametniju ideju.... ali to mi je sada palo na pamet!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
e,telefon je ispravan i ja ga upotrebljavam..ali mi je bas drago da ti se svidja :)
mogu ti izraditi slican ako ti treba :))) nikakav problem. |
|
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
vauuuu telefon mi je naj..... ako je ispravan i budeš ga prodavala.... javi se :o))
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |