Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 28> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ante, tvoj je vrt i po zimi lijep. Erike su sada prekrasne, a kako podnose ljetne žege?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Uredno,lijepo osmišljeno,prave biljke na pravom mjestu,meni to zaista ne uspjeva,sve kako ja volim reći raščupano,bravo majstore
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno i vrt i erike
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Erica je prekrasna, pogotovo u ovo zimsko vrijeme, kad su vrtovi siromašni cvijećem, međutim, kak veli baka, u tvome baš i ne fali previše - sve je lijepo zeleno.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Ispod jedne masline je stachys (točnije uz sam rub travnjaka a onda iza njega u hladovinu stavim hortenzije) ![]() a ispod druge Helychrysum petiolare, Geranium, Carex (neznam kako mu je drugo dio imena na lat. - mislim na onaj žuto zeleni) i Carex comans "bronze" |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Meni se i bez cvijeca u cvatu jako sviđa. bas je sve ko po špagi,super.
Prvi put sam cula za ovaj Cokoladni cvijet. Svaka cast ![]() Zainteresirao si me definitivno. Za nas ljubitelje cokolade to je mljac...hahahah |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Bali mozes napisati koje si biljke posadio ispod maslina? Volio bi nesto posadit ispod svojih velikih pa skupljam ideje. Vidim da je tamo nesto sivo, stachys? ono zuto mi lici na carex :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj je vrt tako lijep da mu ne fali ni cvijeće trenutno.Stvarno si ga krasno isplanirao. Evo usred zime djeluje krasno!
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Uredno, ukusno, ma jednom riječi prekrasno |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ante i zimi, kad je najhladnije tvoj vrt lijepo izgleda, vidi se da je građen planski i da je ugodan oku u svako doba godine
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Sve čestitke!
Dragi Ante,opet navratila i oduševljena tvojim slaganjem boja cvijeća
![]() Bravo na ispitu!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
lijepo..bit ce jos ljepse kad se zasareni na proljece! i cestitam na ispitu:p
|
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretnu i veselu Novu godinu ti želim! !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ulaz u kuću divno izgleda!
Odlični aranžmani.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ante,vrt ti je prekrasan! Popis biljaka je impresivan, a vrt opet nije pretrpan. Bravo!!! A posebno je lijepo vidjeti tako lijepu zelenu travu u Ninu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pa ti si pravi umjetnik pun ideja.Imala sam ovu lila maćuhicu.Ta mi je najljepša.Jako je dugo cvjetala.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Imene je oduševio, a pogotovo jer miriše po čokoladi ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |