dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ma mislim ti si umjetnica. Te tvoje slikeee!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
misti-da i mirjam evo u nedostatku novih cvjetića evo par slikica breze sa različitim vremenskim pozadinama
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti mom vrtu,zima je pa i nema šta pokazat,ali zato ja šetam vrtovima koje snijeg ne pokriva i uživam,a čerka na tatu,plavuša
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pozdrav Sarajka. Iako je zima ipak si ukrasila vrt lijepim slikama.
Pogled kroz prozor je krasan. Ali slika tvoje kćerke je prelijepa. Divna kćer a oči doista kao zumbuli!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Pozdrav draga,
nisam vidjela ni jednu sličicu one prekrasne breze koja je prošlu zimu ugostila zgođušnog kosa a ti sve to ovjekovječila i nas obradovala krasnim sličicama.
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Sarajka,
Slika govori tisuću rijeći,zumbuli su tako plavi,zahvaljujući lepojki plavih oćiju.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Slažem se s ostalima, vrt ti je zbilja prekrasan! Smješten na uzvisini daje ti mogućnost da nam Sarajevo pokažeš iz još jedne perspektive. Mislim da sam ti već i napisala koliko me oduševljava taj tvoj talent za slikanje, i kako pronalaziš uvijek onaj pravi ugao koji slikama daje posebnost?
A moram to napisati još jednom, ponovo si me oborila s nogu ovom slikom!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarajka draga, i ja te posjetila..
Kćerka je prekrasna i sa zumbulima je stvorila divnu sliku!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala ti u ime mojih ruža na pohvali, ali tvoje nisu ništa manje lijepe. To ti je tak, u tuđem nam se vrtu cvijeće uvijek čini ljepše.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica obradovala si me posjetom,ja zaista volim begonije i fuksije,ali tvoj vrt je prekrasan,po nekoliko puta sam ga gledala i MM udavila pokazujući tvoje ruže a posebno nisk
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Navratila sam i ja konačno u ovaj lijepi vrt pun prekrasnih ruža, petunija, fuksija i begonija. Posebno su me obradovale begonije i fuksije, vratile me u djetinjstvo kad je svaki prozor bio ukrašen njima na kućama u selu moje bake. Bio je to natječaj ljepote ko i kod tebe.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
E Tikvić hvala,ali su moja djeca na oca,plava,plavih očiju, a tvoji cvjetići su zaista još ljepši, nek su nam samo zdravo,a za tebe i tvoje ljepotice
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Sarajka uvjek mi je posebno zadovoljstvo "navratit" u tvoj vrt i tvoj dom, jer zrači toplinom i dobrodošlicom.
Kćerka ti je predivna, ista mama!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |