Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 76> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma kod tebe je lijpo u bilo koje godišnje doba,a maca je pravo lijepa,i ja bih sjedila pored prozora i uživala gledajući tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Heucere su prekrasne ovako u snježnom kaputići, maci očito više godi toplina.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lijepa je i zima kod tebe a mačak je posebno slatka! Volim visibabe, imam ih i ja u Njivicama...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I dok sve u vrtu spava, jeruzalemska trešnjica se okitila svojin plodovima,
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svim posjetiteljima mog vrta!
U subotu je moj vrt osvanuo pod tankim slojem snježnog pokrivača. Heucherama je očito godio jer su bile ljepše no proteklih dana: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded wi ![]() Uploaded with ImageShack.usth ImageShack.us ![]() Uploaded with ![]() Uploaded with ImageShack.usp://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasno je kod tebe
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
baš mi se sviđaju jaslice i tek nakon malo dužeg virkanja sam primjetila štalicu malo niže
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
za ikebane i jaslice
![]() ![]() ![]() a heuhere su na nivou ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Tikvić, neznam jesam li ti uputila čestitke za Blagdane a ako nisam, evo za dobre želje nikada nije kasno.
Krasne su ti ikebane a jaslice prekrasne! Pa ti si prava umjetnica! Velika
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Dijana, Niho i Arim hvala na posjeti mom vrtu.
Acer heuchere sam nabavila kod B. Bee, kad porastu pošaljem ti. Draga Free zar nisi primjetila da uvijek oblačim nešto široko sa dubokim džepom, zlu ne trebalo, pa je tako i onaj crnoglavac neprimjetno sa Brača stigao u Hercegovinu.Ples oko štange je bio i više nego dovoljna nadoknada za pronađeni novčanik,jer da me je MM vidio prošla bih mnogo gore nego ti sa crnogorcem u dekolteu. Kamenjar - moj kineski jorgovan je već 12 godina kod mene u vrtu. Gio hvala na posjeti. Misty draga hvala na komplimentu. Sarajčice moja ne kasniš, zakasnio je onaj tko nije došao. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kasnim,a kod tebe kao i obično prelijepih noviteta,pa ti si zaista nenadmašna,a jaslice su ti i ove godine predivne,zaista si vrijedna i puna mašte
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ljepše jaslice nisam još vidjela!!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za jaslice,za biljkice
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sad bi najradije ostala cijelu noc i gledala vrtove,nemogu izac iz njih,svaki je na svoj nacin lijep..stvarno ,nista ne moze biti tako lijepo kao cvijece...kod tebe kad sam vidla kineski jorgovan ovako sam bila
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uživala u slikama, ali i čekala da vidim kako ćeš se izvaljati iz priče o crnogorcu!!! Svaka ti čast, ti ispala poštena do kraja i još dobila novčanik samo s plesom oko štange!!!!
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Svaka čast na kreativnosti.Ikebane i jaslice su stvarno super urađene.
![]() Jeli to negdje u Stocu ima kupiti Heuchera?Prelijepe su ti.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Nemaš mira ni zimi vječito nešto stvaraš.Prelijep ikebana a jaslice su
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |