Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 15:14
Hahahaha....kod mene je sve rjeđa ta pauza za sve ostalo..skuham nešto što je najbrže i najjednostavnije, peglam sve rjeđe, o čišćenju da i ne pričam. Da mi je netko rekao prije par godina da ću ja moći gledati sve to nepopeglano, prašinu....ne bih vjerovala. Ali, nije mi žao... svi na meni primjete promjenu. Vedrija sam, raspoloženija a uz to odmah i zdravija!
I još kada me vi sve obaspete ovakvim komplimentima, narastem do neba! smile58smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 15:02
Originalno poslano od člana jani jani napisao:

Hvala vam curke od Heart!
Klara - pitaš kada stignem, ja sam jedna od onih "mladih" umirovljenika....doma sam i sve sam drugo stavila u 2. plan, uživam maksimalno u ovome što radim i konačno sam pronašla nešto što me opušta! Oduvijek sam nešto radila, tipa heklanje, štrikanje, šivanje, ali od kada sam otkrila decoupage - to je postao moj svijet mašte. Istinski to volim i baš sam se našla u tome...

znaaaaš kaaaaaaj, da nije 2. na "ljestvici" rekla bih da ti zavidim...
baš sam neki dan rekla svojim curama na poslu
da bih bila najsretnija kad bih  mogla bit doma
i čitave dane samo lijepit, farbat, šmirglat...
(a u pauzi nekaj skuhat, speglat, počistit... Wink  LOL)...

a mi uživamo u tvojim prekrasnim kreacijama ... Smile
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:44
Slažem se curke!
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:40
Tako je ,treba uživati i raditi nešto i za svoj gušt.Clap
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:33
samo naprijed jani ... treba uživati Clap
happy ...happy ... :))
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:30
Hvala vam curke od Heart!
Klara - pitaš kada stignem, ja sam jedna od onih "mladih" umirovljenika....doma sam i sve sam drugo stavila u 2. plan, uživam maksimalno u ovome što radim i konačno sam pronašla nešto što me opušta! Oduvijek sam nešto radila, tipa heklanje, štrikanje, šivanje, ali od kada sam otkrila decoupage - to je postao moj svijet mašte. Istinski to volim i baš sam se našla u tome...
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 12:03
no, dakle, jani... Wink  LOL
ti si stvarno na turbo pogon...
pa kad samo to sve stigneš?

Clap     Clap     Clap

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 10:46
Jako lijepo Jani.ClapClap
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 10:40
krasne vješalice smile149
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 10:00
Opet vas zatrpavam svojim novim radovima. Kupila sam ove vješalice, jako su mi se dopale i morala sam odmah isprobati kako će izgledati....

pa još jedna:

Još jedna slika na drvenoj podlozi (rađeno s rižinim papirom i Ferro bojom - na okviru):

i detalj (jako volim ovu šablonu)....

Ovu šablonicu sam tek jučer prvi puta upotrijebila i baš mi se dopala, mislim da ću je sada češće stavljati....

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 18:44
Kutije za Valentinovo su me oduševile :) lijepo nadasve elegantno, bravo jani
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 11:54
SUPER JE Thumbs%20Up... baš ono što trebam ...šaljem podatke na PP
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 11:23
Evo slikice c-b salvete:

nije baš potpuno crno-bijela, tamni dijelovi su više sivkasti, ali to imam....
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 11:23
ja sam do sada uspjela samo u Chemacu naći jednu crno bijelu salvetu ... to mi je opsesija Embarrassed ... ajde poslikaj ,sigurno će mi se dopasti ...ne sumnjam ... javi se na PP
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 11:14
Salvetu s poklopca manje kutije sam kupila ili u Perlici ili Lumosu. Da imam više komada rado bih ti otpustila, ali kćer mi je rezervirala ovaj ostatak.... i ona obožava te crno-bijele kombinacije! Mislim da Perlica ima najveći izbor tih crno-bijelih, koliko se sjećam..... Ali, jučer sam kupila jedan paket salveta crno-bijelih, poslikat ću ih, pa rado poklonim.....
Be happy je dio salvete koju sam dobila, salveta je mrak-mrak.... i nisam ju do sada niti ja nigdje vidjela. Čuvala sam ju za ovako nešto! Hvala još jednom mojoj "donatorici salveta"!
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 10:48
Originalno poslano od člana jani jani napisao:

Pripreme za Valentinovo:

pre pre dobre su mi ove kutijice smile106
obožavam crno bijele motive,ova salveta je predobra ...gdje si je nabavila ??? pomozi smile226teško nalazim crno bijele salvete.
be happy je isto salveta ili šablona ?
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 10:11
Jani,ako je druga faza tekuča onda taj lak nije kao 2k Classic iz Lumosa?Onda bi taj bio kao 2k Medium?Još bolje jer imam 2k Classic,ali 2.faza je ko neka rastezljiva,ljepljiva guma,ja to ne mogu nikako razvući,ne znam da li imaš s tim iskustva,zato pitam jer ne znam da li je normalno da je takav ili je prestar?(mislim na 2k Classic)Confused
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 10:05
Tatjana - hvala ti punoWink! Upravo sam zvala, momentalno ga nemaju ali kažu da stiže za 2-3 dana.
Da li ti onda s njim lijepiš i salvete?? Malo si me zbunila kada si rekla da sve lijepiš s njim....
Na vrh
pero71 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pero71 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 09:07
jani dat ću sve od sebe posebno sam ponosna na svoje stolice ali prvo ih moram objaviti da čujem vaše komentare,i slažem se da nam hobi nije jeftin ali je prekrasan...za oći i dušu.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 08:13
Ne nisam misliloa na trakice llljepilo, Librofiy je 7,5 dcl ljepila tekučeg, i ja s njime ljepim ama baš sve,super je.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.