Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hahahaha....kod mene je sve rjeđa ta pauza za sve ostalo..skuham nešto što je najbrže i najjednostavnije, peglam sve rjeđe, o čišćenju da i ne pričam. Da mi je netko rekao prije par godina da ću ja moći gledati sve to nepopeglano, prašinu....ne bih vjerovala. Ali, nije mi žao... svi na meni primjete promjenu. Vedrija sam, raspoloženija a uz to odmah i zdravija!
I još kada me vi sve obaspete ovakvim komplimentima, narastem do neba!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
znaaaaš kaaaaaaj, da nije 2. na "ljestvici" rekla bih da ti zavidim... baš sam neki dan rekla svojim curama na poslu da bih bila najsretnija kad bih mogla bit doma i čitave dane samo lijepit, farbat, šmirglat... (a u pauzi nekaj skuhat, speglat, počistit... ![]() ![]() a mi uživamo u tvojim prekrasnim kreacijama ... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Slažem se curke!
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Tako je ,treba uživati i raditi nešto i za svoj gušt.
![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
samo naprijed jani ... treba uživati
![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Hvala vam curke od
![]() Klara - pitaš kada stignem, ja sam jedna od onih "mladih" umirovljenika....doma sam i sve sam drugo stavila u 2. plan, uživam maksimalno u ovome što radim i konačno sam pronašla nešto što me opušta! Oduvijek sam nešto radila, tipa heklanje, štrikanje, šivanje, ali od kada sam otkrila decoupage - to je postao moj svijet mašte. Istinski to volim i baš sam se našla u tome...
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
no, dakle, jani...
![]() ![]() ti si stvarno na turbo pogon... pa kad samo to sve stigneš? ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jako lijepo Jani.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
krasne vješalice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Opet vas zatrpavam svojim novim radovima. Kupila sam ove vješalice, jako su mi se dopale i morala sam odmah isprobati kako će izgledati....
pa još jedna:
Još jedna slika na drvenoj podlozi (rađeno s rižinim papirom i Ferro bojom - na okviru):
i detalj (jako volim ovu šablonu)....
Ovu šablonicu sam tek jučer prvi puta upotrijebila i baš mi se dopala, mislim da ću je sada češće stavljati....
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Kutije za Valentinovo su me oduševile :) lijepo nadasve elegantno, bravo jani
![]() |
|
![]() |
|
SUPER JE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ja sam do sada uspjela samo u Chemacu naći jednu crno bijelu salvetu ... to mi je opsesija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Salvetu s poklopca manje kutije sam kupila ili u Perlici ili Lumosu. Da imam više komada rado bih ti otpustila, ali kćer mi je rezervirala ovaj ostatak.... i ona obožava te crno-bijele kombinacije! Mislim da Perlica ima najveći izbor tih crno-bijelih, koliko se sjećam..... Ali, jučer sam kupila jedan paket salveta crno-bijelih, poslikat ću ih, pa rado poklonim.....
Be happy je dio salvete koju sam dobila, salveta je mrak-mrak.... i nisam ju do sada niti ja nigdje vidjela. Čuvala sam ju za ovako nešto! Hvala još jednom mojoj "donatorici salveta"!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jani,ako je druga faza tekuča onda taj lak nije kao 2k Classic iz Lumosa?Onda bi taj bio kao 2k Medium?Još bolje jer imam 2k Classic,ali 2.faza je ko neka rastezljiva,ljepljiva guma,ja to ne mogu nikako razvući,ne znam da li imaš s tim iskustva,zato pitam jer ne znam da li je normalno da je takav ili je prestar?(mislim na 2k Classic)
![]() |
|
![]() |
|
Tatjana - hvala ti puno
![]() Da li ti onda s njim lijepiš i salvete?? Malo si me zbunila kada si rekla da sve lijepiš s njim....
|
|
![]() |
|
pero71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 7 |
jani dat ću sve od sebe posebno sam ponosna na svoje stolice ali prvo ih moram objaviti da čujem vaše komentare,i slažem se da nam hobi nije jeftin ali je prekrasan...za oći i dušu.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ne nisam misliloa na trakice llljepilo, Librofiy je 7,5 dcl ljepila tekučeg, i ja s njime ljepim ama baš sve,super je.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |