Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogovoreno...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
ja sam se pretplatila na Chemacove obavijesti na fejsu ...mislim da nisam s nikim od ovih cura tamo ... pošalji mi na PP nick na fejsu pa ću te potražiti
![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Nisam znala da Chemaco šalje obavijesti za sajmove!!!???? I ja sam na fejsu, baš ću škicnuti.....I meni je već par puta promaknulo, vidijela bih ovdje na forumu da curke pričaju o sajmu ali onda više poslije ne bih uspjela naći
![]() Ja sam s puno cura i na fejsu i ovdje i sada mi se sve pomiješalo, prava imena i nickovi.....zato sam mislila da ti ne možeš doći....
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
ajde mooooolim te
![]() Za prošli put sam dobila obavijest na fejsu od Chemaca al sam bila zauzeta a sad me nisu obavijestili ...šmrc ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kako mi je žao, ne znam kako sam ja Suzi shvatila da ti znaš ali da ne možeš doći???!!!! |
|
![]() |
|
ajoooj
![]() ![]() Jani moraš me obavijestiti kad bude sljedeći .... pliiiiiiiiiz ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Draga Jani, potpisujem sve što si rekla za jučerašnji sajam. Sretna sam da sam vas sve upoznala. Da nas je gledao netko tko ne radi ovu tehniku mislio bi da smo podjetinjile, a zapravo to i je ono najvažnije, osjećati se sretan kao dijete dok radiš. Hvala drage moje i svima
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, moram podijeliti ovo s vama!
Bila sam na sajmu salveta i upoznala drage osobe - Gogs, Maris, Okić, TB,Tanja43, nadam se da nisam nikoga zaboravila....
Uglavnom, jako ugodno druženje prvo uz kavicu i moram reći, nesebičnom razmjenom duplih salveta. Nakon toga smo došli u školu u kojoj je bila razmjena i cure moje....kao mala djeca smo se oduševljavale svakom novom salvetom...još jedan dokaz moje teorije da u svakoj od nas čuči jedna mala djevojčica!
Doma sam došla s punom vrećicom novih salveta koje sam s guštom razvrstala i od sutra krećem ponovno s "proizvodnjom".
Sada svima želim lijepe snove pune salvetica, i ja idem..
![]() |
|
![]() |
|
Ma daaaj.... samo se vrati na početak moje galerije...za sve treba vremena, a ja sam sigurna da su i tvoji radovi super! I jedva čekam nove slikice u tvojoj galeriji!
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Još jedna prekrasna kutijica. Ja isto ovih dana radim neke, ali nakon ovih tvojih prekrasnih radova mene je sram stavit slike od mojih.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
stvarno je za velike i male djevojčice...
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj kako je slatka
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasna kutijica,Jani.
![]() |
|
![]() |
|
kutijica je mrak !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno jani
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Netko čeka mirovinu a netko da mu djeca malo narastu pa da se ulovi štogod vremena za sebe. Zato Jani, ti si sve to već odradila pa sad uživaj!
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Joj Jani, kad će ta moja "mirovina". Jedva čekam da ostarim - da mogu samo lijepiti i farbati. Pozdrav, sve je kao i uvijek prekrasno.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |