Decoupage by maris40 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 20> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasan ormaric za kljuceve
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala ti Sarita,to mi je nova salvetica,morala sam nešto napraviti.
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
koje dobro raspucavanje
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Tanja
![]() ![]() Monstera, ![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Jako dobro, zapravo odlično. To je sigurno salvetica sa sajma, sve smo izgleda požurile doma raditi sa novim motivima.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Okić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ajmeeee.....divno! Šta ti noćas nisi spavala? Fenomenalan mi je ormarić
![]() Na slici izgleda dosta velik, kojih je dimenzija i gdje si ga nabavila? Baš mi se sviđa to što ima staklena vrata....
2k mi je super!
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() super je ormarić ...fenomenalna salveta ... sad kad gledam sve te vaše nove radove i nove salvetice još mi je više žao kaj nisam bila na sajmu ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Hvala Jani ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Suza,baš mi je drago da ti se sviđa.A salvetica je sa sajma,dobro sam se naoružala s cvjetnim uzorcima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
naravno da se vidimo ...ćim je jučer jani napisala datum 23.02 zalijepila sam si post-it na comp. i ništa me ovaj put neće spriječiti da dojašem u Zg
![]() ... i dragog sam već obavijestila da sam taj dan nedostupna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Super,onda ti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
možda još zapadne snijeg pa ću
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ništa te neće spriječiti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Suza ako padne snijeg poslati čemo ti službu za vuču, tako da stigneš do sajma. A ako neku salvetu trebaš napiši pa bumo ti poslali. Ovu salvetu sam jučer vidjela u NBu, bila sam na rtečaju
. |
|
![]() |
|
Decoupage na plastičnoj kutiji(bombonjera)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Predlažem da otvoriš dućan sa svojim krasnim umejtninama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |