Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 63> |
Korisnik | |
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo i sve pohvale za radove, ono sa mrezom za zbukanje se zove CIPKA tehnika ,mozes da koristis sta god imas cak zavesem detalje koje imas, mrezice, čipke i ostalo, samo odmah moras to oprati, da se nezasusi...ja koristim kit za unutrasnje radove,vise prakticno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
a što reći nego ...
![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jani,itekako se vidi uložen trud i vrijeme,slika s anđelom mi je lijepa ali kutija ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mima - stvarno sam se dugo trudila oko ove kutije, ali nije mi žao! Utrošila sam puuuno sati u njenu izradu i drago mi je da to i drugi primjete..
![]() Tanja - hvala ti što si zavirila u galeriju
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Jani, kutija ili slika, ili i jedno i drugo
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Stvarno si se potrudila oko kutije.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ova "šablona" (ovaj srebrni dio gore i dolje) u biti nije šablona nego mreža koja se upotrebljava kod strojnog žbukanja....susjed se bavi žbukanjem i ljetos sam kod njega pronašla komadić ove mreže....odmah mi je sinulo da bi mi moglo dobro doći jednog dana (opet onaj hrčak u meni!!!). I evo, modelir pasta i "šablona" su poslužili za okvir slike:
..jedna starinska kutija...ove male stilske elemente sam radila od das-mase u silikonskom kalupiću prije nekoliko dana. Baš mi se uklopila u ovu kompoziciju...
Oko unutrašnjosti kutije sam se zabavila malo više. Podstavila sam ju, ali kako je malo neobično visoka, na dnu sam napravila jastučić da se malo smanji dubina prostora...
..pa malo sa strane..
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Jani iSarita-mnogo uspeha na izlozbama..drzim vam fige..a radovi su prelepi.nemam sta da dodam :)
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
nećemo te zaboraviti nikako ... nisi mi odgovorila na poruku u PP ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pero71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 7 |
još jedena kavica prosim hahahaha nemojte zaboraviti peru 71
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sve ti je prekrasno jani
![]() tko zna ,možda i ja ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Cure,lijepo je to što imate svoju izložbu.Uspjeh je zagarantiran s obzirom da imate i preljepe radove.
![]() |
|
![]() |
|
Bravo Sarita - znači i ti si vrijedna, pripreme u tijeku? Želim ti da sve rasprodaš što prije!
TaraBraun - hvala ti lijepa!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
zelim ti puno uspjeha na izlozbi
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve jedan rad ljepši od drugoga.
![]() Navratit ću i ja do Green Golda da se upoznamo. |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
hvala ti, djaga, na odgovoru...
![]() vi'š, a na njihovoj stranici ih uopće nema u ponudi... ![]() to je manje-više boljka online naručivanja kod svih - stanje na stranici ne odgovara trenutnom stanju u dućanu... jedva čekam vidjeti što si još pripremila za izložbicu... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Super, onda se vidimo tamo
![]() |
|
![]() |
|
Ja dolazim!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klara - oba medaljona sam kupila u NB-u neki dan. Mali su, veličine cca 2-3 cm... nisu imali veće inače bih ih kupila. Nisam čak radila nikakav krakle jer mislim da ne bi došlo do izražaja....
Drago mi je da ti se sviđa nakit!
![]() Izložbu imam 11.2. u Green Goldu u sklopu Kreativne događalice! I naravno, sve ste pozvane - na Događalicama se uistinu ima štošta vidjeti (ovo je već 4. po redu! Ja sam izlagala i na prošloj!)
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |