sanjalicin projekt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam na dobrodoslici.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dobrodošla. Još jedne vrijedne ruke i još jedan vrt "autorsko djelo".Pratiti ćemo sa zadovoljstvom!
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sanjalica dobro dosla,okruzena si lijepim zelenilom...a ova korpica mi se sviđa,super je...
|
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Ovo mu je druga godina (2011 godina).
![]() ![]() ![]() Naravno, onaj grm je pajasmin koji se jako prosirio i zauzimao mi je ogroman dio vrta tako da sam ga izvadila. Kako sam primjetila da mi trava totalno izgori odlucila sam u 2012. promjenit koncept vrta. |
|
![]() |
|
Kako sam vidjela vase prekrasne vrtove odlucila sam vam pokazati svoj.
Moj vrt je star tek 2 godine i pokazat cu vam periode njegovog nastajanja. Nakon udaje moja draga svekrva mi je prepustila prednji vrt za uredjenje. Zemlja je odmorena(oko 40 godina) ali jako lose kvalitete. Na taj dio zemlje je bio nasut sljunak tako da sam u cijelom vrtu skidala taj povrsinski dio sljunka i pijeska (oko 10-15cm), postijala ga i prekopala i posadila travu. Ovo mu je bila prva godina. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |