Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sanjalicin projekt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

sanjalicin projekt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sanjalica4 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 257
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 18:28
Hvala vam na dobrodoslici.Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 16:37
Dobrodošla. Još jedne vrijedne ruke i još jedan vrt "autorsko djelo".Pratiti ćemo sa zadovoljstvom!Big%20smile
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 16:33
sanjalica dobro dosla,okruzena si lijepim zelenilom...a ova korpica mi se sviđa,super je...
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 14:35
Ovo mu je druga godina (2011 godina).

Naravno, onaj grm je pajasmin koji se jako prosirio i zauzimao mi je ogroman dio vrta tako da sam ga izvadila.
Kako sam primjetila da mi trava totalno izgori odlucila sam u 2012. promjenit koncept vrta.

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 14:27
Kako sam vidjela vase prekrasne vrtove odlucila sam vam pokazati svoj.
Moj vrt je star tek 2 godine i pokazat cu vam periode njegovog nastajanja.
Nakon udaje moja draga svekrva mi je prepustila prednji vrt za uredjenje. Zemlja je odmorena(oko 40 godina) ali jako lose kvalitete. Na taj dio zemlje je bio nasut sljunak tako da sam u cijelom vrtu skidala taj povrsinski dio sljunka i pijeska (oko 10-15cm), postijala ga i prekopala i posadila travu. Ovo mu je bila prva godina.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.