Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mima35 - evo i mene
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mima35 - evo i mene

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 22:59
Jako lijepo MimaClap.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 22:54
Znaš da ja ne radim dugo s njim, ali sam probala jednu i drugu varijantu i primjetila sam da su veće pukotine s debljim slojem..Wink
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 22:42
Hvala Jani i Nado.
Jani, sad sam radila drugi rad (nije još gotov) i nagruvala sam puno i stepa 1 i stepa 2 i pukotine su veće.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 21:44
elegantno
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 21:40
Super mi je i kutija i šalica!
Jesi vidjela moj eksperiment? Ja imam osjećaj da je veličina pukotina ovisna o debljini prve faze....
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 18:32
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 18:30

.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 18:27
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 08:40
Mima vrjedna i vrlo produktivna,na zadnjoj kutijici mi se posebno sviđa staklasta bordura
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 17:29
Kikinis, pošalji mi mail na pp pa ti pošaljem.
Na vrh
kikins View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikins Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 10:25
mogu li i ja dobiti slicicu?
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 23:08
Evo, već putuju Outlookom prema tebi.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 22:59
Ja bih lijepo molila da mi pošalješ! Pusa unaprijed!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 22:57
S obzirom da mi je preostala još jedna salveta s kućicama i maslinama, a kako vlada veliki interes za njom na galeriji od Gogs, odlučila sam ju poskenirati.
Evo slika. Kako bi ju skinuli, kliknite na sliku i kad uđete u sljedeći prozor sa slikom, napravite klik desnom tipkom miša na sliku, izaberite Save Picture As i pospremite ju na disk.
Ako ju želite u boljoj rezoluciji mogu vam poslati i na mail.

S obzirom da cijela salveta ne stane u skener, poskenirala sam ju i s lijeve i s desne strane. Ovo je zdesna.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 16:09
čitala sam o radovima a ja sam kupila od Vive u Megacoloru Haftlak to je podloga, a gore ide Faceten lak, i imala sam prije zlatni i srebrni ali su se već istrošili, pa sam uzela za probu ljubičasti, i na probi sam stavila taj ljubičasti lak, i poslije pozlatila,. Izddje super, ali moraš malo deblje natrackati boju, jednostavno je super, i može se raditi s time kako hočeš, staviti cu sada na vrata ikonr.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 16:01
dala si mi ideju, i ja imam limenih kutija, pa ču probati nešto napraviti. Supper ideja, ai radovi su super
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 20:58
prekrasne susmile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 16:25
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 11:11
draga mima i tatjana,
od srca hvala na iscrpnim uputama... Smile  Heart

jedan dan kad ulovim vremena isprobam sa struktur gelom
pa javim rezultate...

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 10:23
Mima i ostali ja probala bitume pomješati sa zlatnom bojom, da dva puta ne prelazim. Nanijela sam prvo zlatnu boju, kad se je osušila sa spužvicom sam nanijela -spužvicu sam dobro obrisala prije, i nanijela na rad. Ali ja sam stavila dolje dlet masu pa su mi bili oštri vrhovi.Pokušala na drugoj s kistom, meni je super ispalo
slikati ču nanovo da vidite.Iako kažu da se to nesmije, e pa ja probala i nisam fulala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.