Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 63> |
Korisnik | |
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve ti je prekrasno jani
![]() tko zna ,možda i ja ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pero71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 7 |
još jedena kavica prosim hahahaha nemojte zaboraviti peru 71
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
nećemo te zaboraviti nikako ... nisi mi odgovorila na poruku u PP ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Jani iSarita-mnogo uspeha na izlozbama..drzim vam fige..a radovi su prelepi.nemam sta da dodam :)
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ova "šablona" (ovaj srebrni dio gore i dolje) u biti nije šablona nego mreža koja se upotrebljava kod strojnog žbukanja....susjed se bavi žbukanjem i ljetos sam kod njega pronašla komadić ove mreže....odmah mi je sinulo da bi mi moglo dobro doći jednog dana (opet onaj hrčak u meni!!!). I evo, modelir pasta i "šablona" su poslužili za okvir slike:
..jedna starinska kutija...ove male stilske elemente sam radila od das-mase u silikonskom kalupiću prije nekoliko dana. Baš mi se uklopila u ovu kompoziciju...
Oko unutrašnjosti kutije sam se zabavila malo više. Podstavila sam ju, ali kako je malo neobično visoka, na dnu sam napravila jastučić da se malo smanji dubina prostora...
..pa malo sa strane..
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Stvarno si se potrudila oko kutije.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Jani, kutija ili slika, ili i jedno i drugo
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mima - stvarno sam se dugo trudila oko ove kutije, ali nije mi žao! Utrošila sam puuuno sati u njenu izradu i drago mi je da to i drugi primjete..
![]() Tanja - hvala ti što si zavirila u galeriju
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jani,itekako se vidi uložen trud i vrijeme,slika s anđelom mi je lijepa ali kutija ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a što reći nego ...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
bravo i sve pohvale za radove, ono sa mrezom za zbukanje se zove CIPKA tehnika ,mozes da koristis sta god imas cak zavesem detalje koje imas, mrezice, čipke i ostalo, samo odmah moras to oprati, da se nezasusi...ja koristim kit za unutrasnje radove,vise prakticno
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
žeeeeeenooooo...
![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opet sve prekrasno,
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
bravo,dobro je biti hrčak, nikad neznaš kad će ti nešto trebati,meni uvijek sve
|
|
![]() |
|
Curke, hvala vam svima na lijepim riječima pohvale, svima šaljem veliku pusu
![]() Neki dan sam eksperimentirala - nisam još potpuno "na ti" s omjerom 2k crackle-a, tako da sam potrošila puno više 1. faze. Mima je (mislim da je ona) opisivala kako je eksperimentirala s drvofiksom kao 1. fazom. I tako sam ja na jednoj manjoj vješalici koristila taj drvofiks kao prvu fazu, a na to normalno prstima nanijela 2. korak. Curke - rezultat je potpuno isti, sutra ću prije podne po dnevnom svjetlu uslikati da se uvjerite. S tim da sam koristila već razrijeđeni drvofiks (nisam više imala originala), sada moram samo još isprobati s nerazrijeđenim....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
izgleda odlično
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Uspješno eksperimentiranje,vidim.
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
odlično
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |