Cvijetomanijakov vrckav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivni su
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Hvala vam curke na posijeti,eto jos nisam nista sijala al sam zato napravila plodored za ovu godinu u svom povrtnjaku ,pa eto da vam ga i pokazem.Ove godine cu pokusati saditi mjesanom kulturom,jer dosada je bilo jedno povrće jedna gredica.
Krastavci ,Cikla, Grasak ,Paradajz, Bosiljak i Peršin i Blitva Luk i Cesnjak,Mahune,Kukuruz,Crno -paprika Tikvice Da malo pojasnim: (gledano gore prema desno) 1gredica - Peršin i česnjak mjesana kultura, a niže paradajz sa bosiljkom i dragoljubom . 2.gred paradaj ,pa niske mahune pa paradajz 3.gred Mahune visoke koje ce se penjati po kukuruzu, i Jos rajcice . 4.To je poveca gredica pa ce na nju ic vise mjesane kulture,prvo krastavci ,u nastavku blitva,pa salata i poriluk ,malo mrkvice te zasticena ljutikom 5. i 6. Grasak sa paprikom,po rubu malo kelja i zelja, I 6 tIKVICE ,CIKLA i grasak 7.Paprika,koraba + celer ,i nize 2 paradajza 8Luk i krastavci Ima jos vrta ,ali za tamo nisam jos odredila sto cu,moram jos paradajza zasadit ...A uz rub vrta ide Cinija,Cosmos,vlasac ...O tome cu vam kroz slike prezentirati. Puno pusa i pozdrava od vase cvjetomanika... |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Cvijetomanijak,ovo si jako dobro isplanirala i sijanje ovako mješovito je pametno.Tako se mogu spriječiti bolesti i smanjiti dolazak nametnika.Bilo bi idealno kad bi nagodine promjenila cijeli raspored (kao što si i napomenula
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Tea,hvala na pohvali ,ovo je 2 godina kako pratim dobre i lose susjede i plodored ,tako da sam vecinom i zamjenila raspored ,jedino paradajz sadim puno pa ce ih par njih ic na isto mijesto di i prosle godine ,al njemu ionako to ne smeta previse.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Eto malo snjezne idile i kod mene
Ovo me je bas nasmijalo,oko 30cm snijega,a ovaj ruzmarin je izvirio van... Moja okolina u svakom snegu vidim iste tragove.. tragove malih stopa, broj 30 i kozna...ja nikad nisam brojao...Đ.B. Retko odlazim kući a pišem još ređe, i slike su bleđe i bleđe, pa lepe potiskuju ružne. Sve ove slike slikane su kod decka,u svekinom vrtu u kojem radim sve vise ,polako i ovaj kraj postaje moj dom. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Krasne snježne fotke.Ovako sam ih gledala
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Iglu je super, brrrrrrrrr. Ipak bi vise uzivala u drvenoj kucici, a kod svekrive se i treba dokazati, bar u pocetku.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slika s ružmarinom mi je najljepša
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cvjetomanijak - plan sadnje je odličan, neka ti sve lijepo raste i rodi!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Curke hvala vam na posjeti ...
Tea - kad na sebi imas 20kg odjece i nije tako zima,samo je malo teze se kretat :-) Carol - nasmijao me tvoj kom ,ma sva sreca pa je dobra zena,bolje receno MRAAAK,samo sto toliko voli cvijece ,da ga je zasadila svugdje i onda kad dodje vrijeme okopavanja ,o obrezivnju pojma nema ,onda polako sve to lici na djunglu ....a tesko joj je nesto predlozit jer zeli i povrce i voce i ruze ,a nikakvog reda ...pa ja nekak to pokusavam svake godine spasit . Za sad sam vec 2 puta odustala al ove godine sam si rekla cu se potrudit vise nego prije ,a znam da ce joj se svidjet i da ce bit zadovoljna konacnim rezultatom.. |
|
![]() |
|
Ko usporena snimka,ha
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Pozdrav tebi i tvome (svekinom) sniježnom vrteku. Nekako su mi ovi bregi poznati! Možda ti čak mogu mahnuti kada dođem u svoj vrtek na Rasteku u Kozjači? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma ti bi trebala menjati nick u vrtomanijak!
![]() Pa imaš i cvijeća i povrća i svašta. Nisam dugo bila, tako da krećem od lijepih ljetnih cveteka i one dvije preslatke mace! ![]() Zimske slike su krasne, a iglu.... svaka čast. Napraviti snjegovića ... nije problem s ovoliko snijega, ali iglu... to je već graditeljsko umijeće!
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga--hehehe ,ko bi reko da smo susjede ...Dijeli nas Kostanjevac,ovo su Jankovke(gudci) ...cesto sam u Kozjaci, kad je ljepse vozim se biciklom okolnim mjestima ,a Kozjaca mi je veliki izazov zbog velikih brda hehe
eeeh Baka ,tesko je snjegovica napraviti od ovog suhog snijega ,jedva se i gruda napravi.A iglu je radjen usput ,nasipavanjem snijega s prolaza i onda polako poceli kopati i eto nakaraju je i dobro ispao .. Da da ,svime vam se ja bavim ,kad nesto volis nista nije tesko . ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Jos sam nesto zaboravila - gledam ruzmarin - nisi ga nista zastitila, dobro je dok je pod snijegom.
Da i jos nesto. Ovaj tvoj plan povrtnjaka je super, samo nigdje cvijeca u planu, bez toga je povrtnjak pust, sigurna sam da to neces ispustiti. Cak su i povrtnjaci nasih baka uvijek imali koji cvetek u vrtu ( time se valjda i tvoja sveki rukovodi : svega po malo
![]() |
|
|
![]() |
|
To je od svekrve ruzmarin ,ona tvrdi na ga netreba stiti,jer mu je ovo 3 godina u zemlji,a ja kao dobra snaha necu se petljati ...hehehe,Doma imam 3 mladih ,koje sam rasadila proslo ljeto pa ak joj smrzne dat cu joj jedan da se malo ulizujem hehehe
|
|
![]() |
|
Pardo, pardon. Sad tek vidim rubove.
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |