Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 112> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasan je Kiki
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
odlično izvedeno, sad ćeš ga barem nositi neko vrijeme
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovo mi je nekad bio privjesak na Rafaelovog anđela,ali ga baš nisam nosila.Prvo motiv je isfuran do krajnjih granica i drugo,preveliko i napadno.Sad sam mu promijenila motiv i pretvorila ga u broš (ili beđ?) kojim kopčam đemper.
Naravno,mogu ga nositi i na reveru.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ne znam što bi ti rekla.Hvala.Učim zanat sporo i teško.Najbolji prijatelj mi je gugl,a učitelj internet.
|
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
thnx...
![]() mislim si na tebe već par dana... ![]() stigla mi plastična jaja još prije Božića... i s prozirnima sam se odmah ulovila u klinč, a za radit s običnim bijelima skupljam hrabrost... ona tvoja s rupicama su mi nedostižan uzor... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
To je mala srebrna kutijica.Lakirana je sa Darwi lakom iz Perlice.
|
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
čime si zalijevala ove medaljone? |
|
![]() |
|
![]() |
|
sad sam išla ponovno pregledavati tvoju galeriju otpočetka
i skužila da sam većinu tvojih radova (pogotovo kuglice i pisanice) tijekom ljeta pospremila u zaseban folder "decoupage" u koji sam pospremala fotke radova s foruma koji su mi bili woooooow i onda ih kasnije proučavala te pokušavala otkriti gdje, što, kako, čime napraviti... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
tako su se valjda štampale salvete prije puno godina. Baš je retro
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
ma nemoj ništa mjenjati ...baš je
![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Istina,onako je malo goblenasta pa daje starinski štih.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
A mene baš privukla ta kockasta ružica
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure.Jedino me muči ova druga slika.Preblizu je pa se vidi da je ružica sastavljena od kockica.Možda je s vremenom promijenim.
|
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Ružno pače si pretvorila u prekrasnog labuda.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma šta reči,sve što uzmeš u svoje rukice pozlatiš
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
lepooo
![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas mi se svidja,krasno majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jako lijepo,čupić poseban.
![]() |
|
![]() |
|
Mali,mali keramički čupić sam dobila od mog antikvara kod kojeg povremeno kupim neku sitnicu.Bio je boje cigle nevješto iscrtan flomasterom.Mislim da je to bila vinova loza.Nakon tri ruke bijelog akrila flomaster je stalno izbijao pa sam morala izbrusiti i posprejati lakom i onda sve ispočetka.Kao po običaju žao mi je da ga nisam slikala u ružnoj fazi.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala draga.To mi je za sada prioritet.S biljkama se bavim kad ih se dokopam,a to je nažalost sve rjeđe.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |