Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo, već putuju Outlookom prema tebi.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
mogu li i ja dobiti slicicu?
![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kikinis, pošalji mi mail na pp pa ti pošaljem.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Mima vrjedna i vrlo produktivna,na zadnjoj kutijici mi se posebno sviđa staklasta bordura
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Super mi je i kutija i šalica!
Jesi vidjela moj eksperiment? Ja imam osjećaj da je veličina pukotina ovisna o debljini prve faze....
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
elegantno
|
|
![]() |
|
Hvala Jani i Nado.
Jani, sad sam radila drugi rad (nije još gotov) i nagruvala sam puno i stepa 1 i stepa 2 i pukotine su veće.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Znaš da ja ne radim dugo s njim, ali sam probala jednu i drugu varijantu i primjetila sam da su veće pukotine s debljim slojem..
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jako lijepo Mima
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno Mima,
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
super izvedba, 5++
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
kao i uvijek - perfektno...
![]() ![]() ![]() ![]() držala sam se uputa (mislim da tvojih) što se tiče sottila i zbilja je fora u debljini stepa 1... što je deblji - pukotine su veće... ali, problem je nastupio kad sam išla lijepiti salvetu na raspucanu površinu - sve mi se razmrljalo, kao da je ljepilo počelo "jesti" i pukotine i osušeni lak... utrljavala sam obično sjenilo za oči... kaj ti utrljavaš u pukotine kod sottila i kakvim lakom kasnije lakiraš? a sori što davim pitanjima, al taj sottile mi je i dalje u rangu nuklearne fizike, nikak s njim na zelenu granu... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure.
Sarita, te salvete imaš u Sparu, uvijek ih bude u ponudi.
Klara, SALVETA SE NE LIJEPI NA 2K, VEĆ ISPOD 2K!!!
Znači prvo napraviš cijeli rad, zalijepiš sve salvetice koje si isplanirala zalijepiti i onda kao završni sloj stavljaš 2k. Stamperijin 2k se u doticaju s vodom razmrlja, pa reagira i na ljepilo na bazi vode. Čak i kad utrljavam uljanu boju stavljam rukavice jer se od znoja ruke zna razmrljati. Lakiram autolakom ili akrilnim lakom, nikako lakom na vodenoj bazi.
I da, ja utrljavam uljanu boju, purpurina prah izbjegavam jer navodno nije baš zdrav a kad ga koristiš razleti se na sve strane. Sjenilo još nisam probala ali ga koriste mnogi na ovom forumu pa je vjerovatno ok, iako ne znam da li se razmrlja pri lakiranju.
Eto, nadam se da sam štogod pomogla.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
a znam... al kad se meni jaaaaaako sviđa kad se salveta lijepi na 2k...
![]() ![]() ![]() trenutno radim jednu narukvicu s 2k (ali Stamperiin medium) i lijepila sam salvetu na već raspucano i nije bilo nikakvih problema... tak sam radila i onaj komplet s ružama i potočnicama... skužila sam sad da sa sottileom ipak ne ide tako (koliko god se meni sviđalo), jer se on ne smije lakirati lakovima na bazi vode (medium može) a kak je i ljepilo na bazi vode... hvala ti, draga, na strpljivosti u davanju detaljnih uputa i savjeta... ![]() ![]() ![]() P.S. pliz, aj još samo napiši naziv i proizvođača laka s kojim ti lakiraš radove rađene sa sottilom, imam doma nekakav lak za čamce (nitro) al ništ' ne valja... pregust je, daje nekakav smećkasti štih, a u bojama i lakovima su me uvjeravali kak je potpuno proziran, bezbojan i kak je super... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Malo sam navratila...sve je i dalje savršeno!
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Klara, ako želiš ljepiti na 2k onda ga prvo prelakiraj pa onda zaljepi salvetu. Akrilni lak u spreju koristim od Marabua. Kupila sam ga u Chemacu. Auto lak (bezbojni) kupujem u trgovini bojama i lakovima. Košta oko 25 kuna i ima ga puno. Na njemu piše Happy Color.
|
|
![]() |
|
hvala ti ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |