Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 108>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 15:39
Vrt ti divan i bilo je lijepo prošetati.Šalji sličice i dalje da mogu uživati i da mi skratiš ove hladne zimske dane.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 15:41
Na žalost mi je računalo sa svim slikicama na popravku, čekam da mi spase hard, pa ću onda opet nešto staviti
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
sanjalica4 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 257
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjalica4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 15:48
divan ti je vrt...prekrasne su mi patuljaste perunike...ja ti imam rozi i bijeli bozur. ovakavu boju jos nisam vidjela. divan je
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 16:11
Dobrodošla u moj vrt. Božur sam pelcala od susjeda, prekrasan je, pun, a boja stvarno posebna.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 22:47
Uživala sam u obilasku tvoga vrta, a ruže su me ostavile bez teksta smile211  jedva čekam proljeće Smile
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 08:26
Hvala Ksan, i ja jedva čekam proljeće i uživanje u cvijeću.Ovaj novi snijeg me užasnuo jer sam se nadala da će nam uskoro početi sezona vrtlarenja, da ću otići pogledati prve visibabe u mom vrtu.....
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 17:17
Stvarno me je strah za moje ružmarine, lavandu...a i za smokve. Bojim se da neće izdržati ovu hladnoću, a ni teški snijeg.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 17:45
Predivan vrt i stvarno sam uzivala u setnji i iscekujem prave slike kad zatopli i sve pocne rasti,cvasti.
 U slucaju da ti ne prezive ruzmarini i lavande ( moji su isto pod snijegom i burom i drze se jako dobro) ja ti posaljem sta trebas.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 18:24
Hvala ti puno na posjetu i ponudi. Prije dvije godine sam tužna srca shvatila da mi je promrzao najljepši ružmarin, promjera oko 2 metra. To je za Baranju veoma lijep primjerak, a stvarno je bio krasan i predivnog oblika. Ja sam ga spasila, ali više nije ni blizu onoga što je bio. Imam ih nekoliko, a ove godine ih nisam ni štitila jer su jednostavno toliko narasli da ih više ne mogu pokrivati. Lavanda mi se do sada dobro držala. Nadam se da će preživjeti i ovu tešku i hladnu zimu. Neki dan je u Batini bilo i -20. za ostale biljke se ne brinem jer su naše kontinentalne i njima će snijeg samo dobro doći. Ako bude potrebe za pelcerima javit ću se. Još jednom hvala.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 19:02
Evo ja prizivam proljeće....

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 19:32
Kad ga ovako lijepo prizivaš - sigurno će doći
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 00:59
smile57predivno cvijeće a ruže posebno smile120
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 07:36
Ma ti si nešta pobrkala u tom tvom prizivanju proljeća. Confused Pomislila ja Sanja priziva proljeće bit će toplije kad ono jutros -20. Kažu u Baranji i hladnije.smile66smile168
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 08:02
Bilo je jutros i -23 kaže MM kada je išao na posao...Baranja znači barem nekoliko stupnjeva još hladnija. Kada je u Osijeku bilo -12, u Batini je bilo -19. Naravno uz hladne vjetrove s Dunava.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 08:10
Tako treba,misliti na ono što nas čini sretnim,tvoje ruže su odmor u ovo hladno jutro.
Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 09:39
Kada mi se zima produži svako jutro uz kavu izvučem časopise, knjige i ostalu literaturu s cvijećem. Malo mi pomogne da preživim zimu.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 10:31
smile227 U ove zimske brrrr dane, pravo je osvježenje šetati tvojim raznobojnim, rascvjetanim rajem na zemlji.Big%20smileThumbs%20Up
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 11:06
Hvala bako, ovaj snijeg me toliko pati da ne mogu opisati. Nisam bila u svom raju već mjesec dana, a sigurno će trebati barem još 2-3 tjedna dok se barem malo otopi. Vjerujem da tamo ima već i preko 50-60 cm snijega, malo previše da se "dokopamo" do ulaza. Uljepšavam si život lijepim slikicama i planiranjem vrtne sezone.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 15:34
Samo ti stavljaj slikice jer na taj način uljepšavaš ove dane i nama smile76
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 15:39
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Moja najmilija Black Baccara. Jedva sam je uspjela nabaviti i čuvam je od svih napasti.

Na ovu sliku sam razgoračila oči još pred pola sata!!!  I još nebrem doći k sebi!!  U par navrata sam je išla tražiti!!  Jel joj zbilja boja ovako tamna, ili je u hladovini posađena, ili......  ili neznam kaj!!!  

Nisam je izdvojila samo tako, jer tvoj vrt to ne zaslužuje!!!  Prekrasan je, svaka biljka je prekrasna, ništa nije za izdvajanje, osim ako cijeli tvoj vrt ne izdvojim kao poseban!!

Da li ti se šeboj sam rasijava, vidim ga ga imaš i između ruža i hosta, svuda!!!  A aleja hostica kod terase mi je prekrasna!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,719 sekundi.