Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 112> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klupica je famozna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e ovo me oborilo s nogu, volim crno bijelu kombinaciju,uh kako bi mi trebala ovakva kombinacija na komodama,pozdrav za zadranku,vežu me lijepe uspomene za Zadar,tu sam rodila i mog sina i živila par godina
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala curice |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas je elegantna,samo je gledam i divim se ..Kiki majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
klupčica je ....
![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Jako mi se sviđa klupčica.... |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Klupica je super, tako elegantna.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Bila je presretna i ona i cijela obitelj.
@ klara 46 - Da,iz Zadra i da 3D.
|
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prelijepo Kiki,prijateljica će biti jako sretna kada je dobije
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
kaj si ti iz Zadra?
s obzirom na najljepši zalazak sunca... sori ako sam propustila to negdje, forum je veliki i više ne mogu popamtiti gdje sam što pročitala... no, uz ovakvu klupicu, i "običan" zalazak sunca bi bio najljepši... ![]() ![]() ![]() jako mi se sviđa 3D na kamei (to je potch 3D-effect?) i ukomponirana struktur šablona... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Rođendanski poklon za prijateljicu.Za gledanje najljepšeg zalaska sunca sa balkona.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
samo jedno-bravo!!!
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
Stamperia,K1 i K2,Sottile.Crvenkastosmeđa uljena boja.Mislim da se ta nijansa zove "siena".Koji put stavim i pastu za cipele.Skoro nema razlike.Prvo sam mislila da su pukotine preplitke,a onda sam zaključila da je na ovako malom motivu bolje diskretnije nego da su agresivne.
|
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
U jednom dahu sam prošla kroz tvoju radionicu. Predivno a najviše sam očarana MAKEOVEROM
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe uvijek prelijepih noviteta,bravo draga,uživam gledat lijepe stvarčice
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a sad opet ja sa svojim vječitim pitanjem: ![]() kojim lakom si raspucavala i što si utrljavala u pukotine? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
presladak broš kiki ...
![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Super preobrazba, tko to ne bi nosio!
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan broš.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |