Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 103> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala kiki,mozda na proljece ,ako u međuvremenu ne nađem gotovu biljku i kupim....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
I ove godine cvate.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uvijek rado dođem vijeti što se dešava kod tebe, e baš mi je drago što sam vidjela ovu krasulu u punom cvatu, prekrasna je ,obožavam tu biljku!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kod tebe to živi vani???
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da,zadnjih desetak godina otkada je postalo preveliko i preteško da su pomakne s mjesta.Niti ga ne pokrivam.Nadam se da se neću pokajati.Prošle zime je bilo -6 pa je sve prošlo ok.Možda zato jer je u zaklonu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
O kolika je,a cvjetići su krasni
|
|
![]() |
|
Obožavam bršljan u ovo doba godine kad je sitan i šaren.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
napokon malo biljkica bez snijega,lijepo se drže na ovim minusima
|
|
![]() |
|
Imam par starih neobjavljenih fotki,ali ovaj bršljan se i sada sigurno dobro drži.
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tako si lijepo sredila sve. Baš me zanima kako je nakon ovih hladnoća... što je sve preživjelo... ali to ćemo vjerojatno morati pričekati da vrijeme popusti pa da odeš tamo.
|
|
![]() |
|
Već me svrbe tabani.Navodno je sve smrznuto i posoljeno.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivno Kiki-ko ! Ali najimpozantniji mi je ovaj Geldbaum i jos kad velis da ga drzis vani , nevjerojatno , super !
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jedan od rijetkih vrtova s juga koji nije pod snijegom i koji izgleda kao da je proljeće već sjelo na svoje prijestolje. Krasula je predivna! A ona cvjetna posuda s maćuhicom na kamenici - je li to tvojih ruku djelo?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Ovo su cvjetići prije velikog snijega i leda.Kako je sad tamo-neznam.Cvjetna posuda je kupljena daaavno.Ja sam još bila dijete.Rađena je za groblje.Poklon moje tete mami.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Strepit ću s tobom kada budeš sljedeći put odlazila u vrtić!! I držat ću fige da je sol i hladnoća tek picnula u tvoj vrtić!!!
A sva hladnoča tvoje okolice da zaledi dugoprstiča koji ti je lunjao vrtom!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivna crasula !!
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ova tvoja divovska krasula me uvijek iznova i iznova fascinira, a pogotovo to saznanje da ti je preživjela u zavjetrini na -6. To me veseli. Obožavam krasule, a ova tvoja tako lijepa, zdrava, velika i cvjetna je favorit na cijelom forumu
![]() |
|
![]() |
|
Korijenko,krasulu moraš svake godine presaditi u veći pitar pa će i tvoja brzo biti tako velika.Ja je više ne presađujem jer nemam mjesta,a i ne mogu je pomaknuti s mjesta.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |