enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 221> |
Korisnik | ||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
misty
![]() ![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
kamenjar stvarno smo ih razmazili unučad su nam daleko pa svu ljubav dajemo njima a oni i uzvračaju
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Imaš se čemu veseliti u ove bijele zametene dane!!! Jedna boljčica omiljene boje i već zaboraviš na svo bjelilo oko tebe!!! A i uz ova 3 vragolana, nemože ti biti dosadno!!!! Izmame ti osmijeh dok rečeš keks!! Pozdravčić tebi, draga EN!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
Zaista je lijepo vidjeti te kuce kako su ti se obradovali,a plavi cvijet je osvježenje u ovim hladnim danima
|
||
![]() |
||
|
sarajka draga hvala ti na posjeti mom snijegom prekrivenom vrtu kao da ga nemaš i sama previše, tužna sam jedna od ljubimica crna velika je na injekcijama izgleda se otrovala pa brinem za nju a snijeg ponovo pada
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Ajme, čitala sam da je cijelo vodeno naselje ugroženo ledom. Nadajmo se da će se eventualne štete moći ipak popraviti!Držim vam svima fige!!
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ajme draga, predivna sličica, vlajda će se moći nešto napraviti, želim vam to od srca
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
hvala ti Triša na ohrabrenju ti splavovi su većinom na praznim bačvama i sad kad ih led stisne bojim se da će popucati
|
||
|
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Danas sam prošla kroz cijeli tvoj vrt smireno i polako uživala u svakoj tvojoj slikici, predivno nemam riječi kojima bi opisala tvoj vrt i svu tvoju ljubav.
Očaralo me cvijeće kojih se sjećam iz bakinog vrta ![]() Želim ti da se ovo sa ledom i dragim psićem dobro završi ![]() |
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Kampanula pun pogodak
|
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
o samo nevolje ove zime,nadam se dobro za psa a i kučica da preživi,volim takva mala mjestašca za uživanje,zaista je za guštat bila bi šteta da joj se bilo šta desi
![]() |
||
![]() |
||
|
Ksan, Gricka, sarajka
![]() a ovako izgleda moja hortenzija očerupana bez pupova , krizantema dobro nju ću i onako ošišat ![]() a par pregriženih grančica jasmina sam stavila u vodu i evo cvijeta ![]() a ovo je glavni krivac za takvo stanje izgrize što god uhvati pregrizla mi je dva klematisa, mladu vinovu lozu, mini breskvi izgrizla sve vrhove pola kruga ograde oko glicinije od šimšira da ju nevolim toliko zadavila bih ju dok se jadna Mamba bori za život Boa radi svinjarije ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Krasna kampanula!
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Ja ne mogu ni doći do svoje hortenzije a još je puna suhih cvjetova! Sada izgleda kao bijela skulptura i samo se nadam da neće biti prakasno kad mi snijeg dopusti da joj podrežem sve te suhe grane
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
|
Hehehe psić nevaljalko kao i moj Rex sav trud u čas posla izgrize do zemlje
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Nona draga , kad zasja suncece i proljece pokuca na vrata sve ce brige biti zaboravljene ! Vjeruj mi !
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |