Dalija, Georgina - Dahlia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 24> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silvestra prekrasne su ti dalije posebno ona čupava žuta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasna a i pozadina je
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš su slatkice, ja ih jako volim pa sam svako malo u ovoj temi
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Silvestra,
Gdje raste tako lijepo cvijeće?
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Stvarno su predivne
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Belina
Tea...ova dalija je ispred samog ulaza u kuću i visi do pola stepenica...ali svi je prekorače...niko ne gazi po njoj...raste kao kraljica kuda stigne i svi joj se klanjamo i sklanjamo ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Tak i treba,samo neka ju paze ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Dobila sam novu vrstu ove dalije, baš mi je lijepa
![]() ![]() Nataly imaš još onu šarenu pa da se zamjenimo?
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To je cvijet koji me uvijek podsjeća na djetinjstvo. Nije bilo vrta gdje nije rasla georgina, a sada su to nove boje nove nijanse, novi oblici, a sve mi je to ovu biljku učinilo još dražom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
viridarivm ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
![]() |
|
viridarivm ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Joj jedva čekam proljeće da se vrtovi počnu šareniti
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ono sto sam uspila pricitat tu na prvi par starnica,znaci dalija ne voli hladno i puno vode..mislim se dal da je sutra posadim ,ili je jos rano za nju .kupila sam gomolje ove dvije
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja neznam kad se sade dalije u dalmaciji,mi na kontinentu ih sadimo kad prestanu opasnostu od mraza 15.04.-15.05.zavisi od vremena.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Jaooo, koje boje, oblici.
![]() Ispast će mi oči od ovih divnih "kronpirica". ![]() Prije smo ih imali nekoliko vrsta, nismo ih vadili iz zemlje, pa ih je jedne godine uništila zima. Samo želim da vam opet budu poput ovih koje sam vidjela. ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
najavljuju preko vikena padanje i malo hladniji vikend..ipak cu sacekat ili mozda ih posadim i pokrijem plasticnom bocom ,gledam ostici su mi pod bocom izgleda prezivjeli ovu hladnocu ,pa nebi trebale ne dalije stradat
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |