Decoupage by maris40 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 20> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije print,salveta je.Nekad ih je bilo u Chemacu ,ali ih više ne dobivaju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga maris,
u ovih nekoliko dana sam pregledala stotine i stotine salveta online, ali na žalost - tu salvetu nisam nigdje vidjela... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Nema veze,hvala ti na trudu.
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Predivni radovi....ma mala je to riječ
![]() |
|
![]() |
|
Kerber,hvala ti od
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Ovo je moja komoda koja je trenutno u fazi obrade.Sastoji se od dva dijela.Prva već ofarbana ide na drugu s ladicama.Još nisam smislila kako ću je oslikati,ali mislim da će biti nešto minimalističko. ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Stvarno su prekrasne u bijeloj boji, pretpostavljam da sad ide onaj tebi najdraži dio.
Čekamo rezultat. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
I ja čekam s nestrpljenjem da vidim čime ćeš nas lijepim sada iznenaditi!
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
maris..cetkicu u ruke,pa onda foto aparat u ruke..svi smo nestrpljivi
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
jedva čekamo maris ....prelijepo u bijeloj boji
![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
mariiiiiiiiiiiis...
![]() jedva čekam vidjeti gotovo... ![]() čime si prefarbavala, tj. kakvom bojom? ručno? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam ženice,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
to su najbolje boje ... sve radim s njima .... samo naprijed maris ,nemoj sad visit na forumu
komoda ćekaaaaaa ... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jedva čekam konačni rezultat, ti si se prihvatila tako krupnog komada, a ja ni kutiju za kruh još nisam započela.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Suza draga,pa moram se malo i odmoriti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mogu samo potpisati sve što su cure prije mene napisale - jedva čekam nastavak...... Poznajući tvoj način rada mogu očekivati uistinu nešto prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Jani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hey maris ...tatjanabajčić je ostavila komentar za tebe kod klare
"Molim javite se tko može maris40, jer ima uputu za virus. Jedan je već spaljen u BGdu do kraja." ne znam baš o ćemu se radi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga,otišla sam na mail i proslijedila dalje.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |