Alstroemeria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 24> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bit će dosta pomagača koji bi htjeli da se riješiš pošasti .....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ti nas zezaš, a ako ne reci lokaciju i stižemo sa lopatama ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mememe, zašto kažeš da je to pošast????
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pošast - iskopaj rizomiće i podijeli ih ili prodaj, meni su divni. Na kavici Ri-Zg dobila sam rizomić od drage Hoje i odmah sam ga posadila u vrt. Nikle su tri stabljike s lišćem bez cvjetova. Nadam se cvjetićima ove godine jer jedva ih čekam
|
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Kako da iskorjenim ovu pošast iz svog vrta?
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
smrcko puno ti hvala na ovoj inšormaciji još samo da se domognem biljčice ,,,i ja
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Možda vam ovo što pomogne. Negdje sam to škljocnula.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Ja se moram požaliti ,šmrc, šmrc,trebao mi je sin donjeti alstromeriju iz Pule ,žena mu izvadila i ostavila pored auta, a on se žurio kući pa iz treće smjene na autobus i moje cvjeće ostalo u Puli.Ljepo molim ako netko ima koji gomoljčić da mi se javi na PP
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Meni se od Hoye nisu uhvatile ili će se pojaviti iduće godine, neznam a prekrasne su. One koje mi je dala Free od Muhlenbargije se lijepo drže pa će se vjerovatno razrasti iduće godine. U pitaru su mi dok ne ojačaju.
Možda sam Hoyine više zaljevala pa su rizomi istrulili. Vidjet ću što će biti sa jednima i drugima ali su zaista prekrasne.
Hvala Hoya, Muhlenbargija i Free
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Vidi me Hoya
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jedan ali vrijedan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ja
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Muhlenbargija me obradovao velikim grmom alstromeria sa stabljikom i cvijetom ali i velikim grumenom rizoma (dio ostavljem i Miri u Njivicama, podijelila sam i prije nego sam stigla kući)!!! ![]() Pitanje; da li da ih ostavim u tegli ili da ih stavim u vrt? Ako može kod Vokija-pošto smo na približno istoj geogravskoj širini, vjerojatno bi mogle i kod mene, hoće li preživjeti recimo -25 zimi, fuj-možda neće bit toliko, da li da ih zasadim, ako može u vrt, u podignuti dio kamenjara gdje se ne zadržava voda, i dali da ih pred zimu zastitim flisom ili borovim granama??? Nije pitanje, već pitanja!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prelijepa je Lora..nažalst moje su nestale nema niti listića nigdije ništa bojim se uopče čeprkat da ne diram u zemlju ..možda sljedeče godine niknu
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Toliko su lijepe da moram i ovdje predstaviti, moje/Hoyine
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Saro nisu ni moje ništa veče niti raskošnije ,ali za ovo kratko vrijeme što ih imam zadovoljna sam (samo da ih ne ureknem )
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Proljetos sam dobila od prijateljice s Pašmana nekoliko rizomića, posadila u teglu na balkonu i...
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bilo ih je na Flori, prvi dan 60kn, prodane su dok sam napravila krug, iako ih ne bih kupila jer mi je to previše novaca, a drugi dan su bile po 80 kn
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |