Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 28> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Sad sam malo pro googlao i prekrasan je. Dobijem li ikada na lutriji, obići ću sve nacionalne parkove i botaničke vrtove na svijetu ![]() |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Samo se ti dobro odmori, a ja ću pripremiti pitanja i pitanja!! Ti misliš da sada spavaš, u stvari ti već odgovaraš na moja pitanja!!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Prošetala i ja po ovom predivnom vrtu sada a tek u proljeće će biti
![]() Imaš predivnih biljaka, za neke nisam ni čula ni vidjela.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Evo me , upravo sam prvi puta prosetala tvojim vrtom i to od pocetka pa do kraja ! Ova slikica me podsjeca na okolinu u kojoj sa zivjela 45 godina a sada samo povremeno ! Da li si cuo za Lüneburger Heide ? To je nacionalni park na sjeveru Njemacke , poznat je po poljima ljetne i zimske Erice , mogu ti reci , to je nevidjena ljepota ! ![]() |
|
![]() |
|
Vicevi su u brbljaonici, cutra ti napišem nešto o biljkama jer sam sad umoran . laku noć
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kao na primjer čoksica-cosmos atrosangineus, pa ona crvena, moram tek saznat kak se zove, ali cvijet kaj si slikao je u obliku srca, tako je ispalo na slici, hehe za sada se zadovolji s time, ostalo moram naći kako se zove!!
I da, phormium me zanima, imam malecke šarenolisni i crveni, malecki su još, ali me zanima sve u vezi njih, iako nam uvjeti za rast nisu isti, lijepo je naučiti u kakvim sve uvjetima (mislim na uvjete rasta u našim vrtovima a ne vani!!)!!! Ako te mogu utješiti, i ja se volim igrati, ali u IGRAONICU nikad nisam ušla!! Barem sam uvjerena da nisam!! A možda bi mi se dopalo!! Jesu li vicevi u njoj, tu sam virnula !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koje? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ante, samo ti budi tu, ostalo nije bitno, pa cijeli je CIF jedna velika IGRAONICA!!! Samo što svaka igra ima svoja pravila, a tvoja Igra ima zbilja i kost i okosnicu!!
I, kako moon kaže, "Lijepo je do boli", e sada bi tu trebao biti neki prikladni smajlić, ali u tvome vrtu bi mi svaki izgledao smiješan!!! Vidim da se u tvome vrtu skupljaju pravi ljubitelji posebnog cvijeća, i zbilja nas raduje što imaš tako krasne primjerke, uprkos nepovoljnim geološkim i meteorološkim prilikama, ma koliko oni bili kod nekog povoljni nisu povoljni za sve,ali na kraju je bitan samo cvijet!!! I ono što mu pružiš, badava njemu voda ako on ne želi vodu !! Bitna je ljubav prema cvijeću, a veliku večinu nas, povezuje upravo to!! Jedva čekam nove sličice iz tvog vrta!!! I jedva čekam nešto više saznati o njima, jer neke iz tvog vrta zbilja vidim prvi put!! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo je do boli!!!!
|
|
![]() |
|
Sutra ću staviti još slika, a lijepi div je Phormium Tenax ili Novozelandski lan . Pokraj Erica je lavanda
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ono kraj erika na lijevoj starni je lavanda sto ne..a kako ti se zove ovaj lijepi div kojem ni snijeg ne smeta ...trebo bi malo više slika stvait,ne vjerujem da nemas sta pokazat,nemoj da moramo dolazit k tebi da gledamo vrt
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Dobrim natapanjem jer je cijeli dan na suncu bez imalo sjene,. Susjedi me zezaju da ću dobiti nagradu Vodovoda Zadar s obzirom na potrošnju vode.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pregledala sam svih 13 stranica po prvi put, što znači da ću se vratiti opet. Svaki vrt na ovom forumu je jedinstven i poseban na svoj način i mnogo govori o njegovom vlasniku. Tako je i tvoj vrt poseban, veoma uredan i lijepo iskorišten za travnatu površinu i cvjetne gredice (suprotnost u usporedbi s mojim vrtom). Kombinacije s ukrasnim travma me svaki put osvajaju. Jedino me zanima kako uspijevaš travu održavati tako svježom i zelenom s obzirom na vruća ljeta. Ne smijem završiti ovaj post, a da ne pohvalim vlasnika ovoga vrta najposebnije što se može i to zato što je vlasnik mladić od samo 22 godine.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Divan pogled na tvoj vrt i sad u zimi. Kakav li će tek biti u ljeto?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Hvala Free, iako neki misle da sam na forumu samo radi teme: IGRAONICA
|
|
|
|
![]() |
|
Zahvaljujući buri u buretu baruta, samo sam htjela vidjeti koji Ante je digao toliko bure u ovo mrtvo vrijeme, a kad tamo, Ante iz čijeg vrta sam lani nekoliko puta izašla crvenih obraza, što zbog uzbuđenja od ljepote svega viđenoga ili samo zamišljajući koji dio svog vrta mogu iskoristiti da bude samo sjena tvoga!!! I žao mi je kaj nisam ostavila trag!!! Ali zato ostavljam sada, da mi opet kasnije ne bude žao!!! Ali par stvari moram spomenuti sada: ima par stvari koje su me oduševile: 22 godine, tolika ljubav prema cvijeću, travama, grmlju..... i još muško!! Zahvaljujem ti što si nam otvorio svoj vrt i za naše oči!! A ako ovako tvoj vrt izgleda zimi kada je najhladnije, samo mogu sanjati kako će izgledati do ljeta, jer lanjske slike su kao iz stranog časopisa!!! Znam da si stekao mnogo redovnih posjetioca u svom krasnom vrtu, pa se im i ja oduševljeno pridružujem!!! Nebi bio red da ikoju od tvojih biljčica izdvajam jer sve su predivne, ali kad baš moram, jer bez toga nemogu izaći iz tvog vrta, phormium, cosmos atrosangineus i prekrasni kutak sa travama, su moji favoriti iz tvog vrta, iako je on glavni favorit našeg CIF-a!!! Sada vjerujem Riječankama, vele da kada puše bura, očisti cijeli grad!! A ova bura će u tvoj vrt donijeti mnogo čistog zraka!!! |
|
|
|
![]() |
|
Maćuhice su bile u ostakljenoj prostoriji u kojoj je komin i to samo iz razloga da ih snijeg ne ošteti jer su dio aranžmana. Imam ih u vrtu i taman su se počele oporavljati ali trenutno nisu baš za pokazivanje. Interesantno je da se lako zamrznu preko zime a onda se lijepo oporave nakon cca. 2-3 tjedna iako e riječ o naizgled jako krhkim biljkama.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidi se da je kod tebe puno toplije nego kod mene,lijep ulaz u kuću,te su maćuhice bile u kuči kad je bilo jako hladno?Ja još moram čekati da se moje oporave,a vani se još uvijek ne može ništa raditi.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |