Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jedan friški vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

jedan friški vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 27>
Korisnik
Poruka
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 22:30
Malo noćnih slika, ali ajme ne snalazim se s photobucketom još, a imageshack mi nešto ne štima.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 20:06
Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 07:51
Predivan zi je vrtić Maestral,ruže su stvarno preljepe.
klasa optimista
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2011 u 10:49
za stare slicice ,i cekamo nove
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 10:39
Drage moje,

evo samo se javljam na žalost bez slika. Kompjuter mi je već duže u kvaru, laptop prebukiran i ne može primiti slike, tako da mi je žao što s vama nisam još uspjela podijeliti preostale slike. Nadam se da ću uskoro...smile228
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 12:06
i ja se nadam
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 21:49

Uploaded with ImageShack.us

Evo napokon su se riješili svi problemi s kompićem, pa ću ukratko podijeliti sa vama nekoliko slika iz prošle sezone, dugo su čekale
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 21:55

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 21:57

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 22:02

Jutro je ljeti najljepši dio dana, bar za mene
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 22:05
Plavog slaka na gornjoj slici iskopao je nažalost naš ljubimac, prije nego se  razvio
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 22:09

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 22:16

Ovo stvorenje je bilo toliko veliko da su ga djeca slikala

A ovo se naš ljubimac sklonio od sunca
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 22:18
sada je valjda kompić dobro pa ćemo moći uživati u novim slikicama
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 22:38
Cvijeće na gredicama se lijepo raširilo, a slika s prkosima je divna. A što je ono crno na drugoj slici odozdo? Je li to crv, jer ne vidim baš najbolje. Jedan se takav u mom vrtiću tako udebljao, sredio mi moje ljepotice, pa kad vidim nešto slično.... uf, uf
Sutra je novi dan.
Na vrh
Matko View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 181
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Matko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 22:39
da li se ja varam ili je ta spodoba veća od 10 cm
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 23:05
Jao kolka gusenica ili sta li je...smile227Ali zato cvece je divno osvezenje u ove tmurne dane....
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 00:14

prelijepe ruže imaš, a kombinacija sa festusama je prekrasna!!!  Odavno ti nisam bila u vrtu, ali ću to ljeti nadoknaditi!!!   A do tada će biti i novih sličicama!!!

Ona velika gusjenica, sječam se toga iz djetinjstva, bilo ih je jako, jako puno i svih mogučih boja!! I veličine preko 10cm, djetetu ogromni!!Nazivali smo ih strup-ovi!!!! I strašno sam ih se bojala jer su govorili da ih nebi djeca dirala, da su otrovne!!  Ali s prevelikom upotrebom pesticida, sve smo uništili!!  A vjerujem da i od ovih velikih gusjenica nastaju predivni leptiri!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 08:51
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

sada je valjda kompić dobro pa ćemo moći uživati u novim slikicama
Nije dobro al sam dobila novi Wink!
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 09:02
Lucy, Matko, Olja, Free, da onaj čudni posjetitelj je bio duži  od 10 cm, inače ga nikad dotada nisam vidjela u vrtu, a djeca su napravila cijelu seriju njegovih fotografija (kao crtić). Štete nije bilo, al prebacili smo ga preko zida za svaki slučaj...smile100
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.