Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mamin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mamin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 185
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 08:28
Hana,
klobuk je od pjeskovitog kamena. Naime, tata je prije par godina nešto kopao s bagerom oko vinograda u kojem je pjeskovita zemlja i iskopao par ogromnih kamena (oko 1m3 veličine) koji su bili baš zgodno zaobljeni. I šta više reći, frajer uzeo dlijeto i čekić, lupio lagano par puta i dobio klobuke. Uopće ne znam odakle mu tako dobra ideja, ali svi mu govore da će mu ukrast te gljive Big%20smile

Mari,
bit će novih slikica sad dok počne bujati vegetacija, ove su sve od prošlih par godina.

Moon,
hvala, super mi je ovaj forum.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 21:01
Dobro došla smile64
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 20:47
Clap vidim da ćemo se ovdje odsada moći diviti još jednom prekrasnom prirodnom i kultiviranomsmile57 okruženju
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 20:29
Krasan vrt...gljive posebno Smile Od čega je to klobuk?
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 20:16
Hvala Nina,

gljive su tatina ideja i majstorsko djelo. Evo još:

Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 20:05
sve je lijepo,ali gljiva mi je najbolja
Na vrh
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 19:44
Pošto ja nemam vrt, ali tu i tamo sudjelujem oko maminog, bio bi red da to i pokažem...
Ovako to izgleda u proljeće:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.