Mamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hana,
klobuk je od pjeskovitog kamena. Naime, tata je prije par godina nešto kopao s bagerom oko vinograda u kojem je pjeskovita zemlja i iskopao par ogromnih kamena (oko 1m3 veličine) koji su bili baš zgodno zaobljeni. I šta više reći, frajer uzeo dlijeto i čekić, lupio lagano par puta i dobio klobuke. Uopće ne znam odakle mu tako dobra ideja, ali svi mu govore da će mu ukrast te gljive ![]() Mari, bit će novih slikica sad dok počne bujati vegetacija, ove su sve od prošlih par godina. Moon, hvala, super mi je ovaj forum. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Krasan vrt...gljive posebno
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
sve je lijepo,ali gljiva mi je najbolja
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |