dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 119> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarajka mogu ti reći da je i u našem selu dosta ljudima posmrzavalo po kupaonama i vodovodima jer je ova zima zaista bila opasna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Draga Sarajčice upravu si!Ili da ga kopamo svaki dan po malo ili da čekamo ljeto da ode sam ![]() Nadam se da je situacija kod tebe sada bolja..Ja danas bila u Hecegovini,pravi proljetni dan dole! ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Mirjam to se kod nas zove šiš i jeste za prženje kafe,odavno se spremam da kupim sirovu kafu i da probam ispržit kao nekad kad su naše nane-bake,pa i mame to radile,a imam i 2-3 ručna mlina pa da sameljem,ma čisto da dvorište zamiriše kafom
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga Alisa nema vala ništa u Poljoopremi,u Interexsu sam bila juče stigle lukovice,sjemenke,voćke,žbunići jorgovan,jasmin, ,ruže,ja kupila samo jasmin eto da nešto kupim,i ja se spremam u Mostar u subotu ako ne bude padanja,i da vidim u OBI-u ima li kod njih šta i da se vidim sa Tikvićem
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala Sarajčice na informaciji.Zašto si kupovala jasmin kad ga kod imene ima za izvoz??U Obi idi tek za 8.Mart ovaj naš ovdje,ne znam za Mostarski možda dole ranije krene sa radom vanjski vrt,ali naš će za Dan žena..Imaš samo sobno cvijeće lukovice i sjemenke uvijek isto.Ništa novo..
Zavidim vam na toj kafici..Obavezno slike čekam!!:) |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
e pa spremi se pa sa nama kreni,ja sam prošle godine u februaru kupovala sa Tikvićem,pa predpostavljam da će i sada biti,no nije ni bitno,moram malo protalahati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Da,da to je to !!! Vjeruj mi da i sad osjećam onaj predivni miris svježe pržene kave i vidim mamu kako sjedi i vrti mlinac čekajući da voda zakuha.Hvala ti tisuću puta na ovim predivnim sličicama sjećanja.
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno lipih stvari!
![]() Nadam se da je snijeg okopnio i da će uskoro sve beharati! |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Drago mi je Mimar da sam ti barem malo evocirala uspomene
Lantana na žalost nije još,evo i maloprije leprša snijeg,pa kiša,molim Boga da se otopi što prije,ali već polako idem u traženje biljkica,dosta se smrzlo,a i dosta sam tj.MM napravila novog prostora za vrtne biljke,no samo ću se orjentisat na trajnice ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Znači da ćeš u subotu doći u Mostar! Super!!!! Tako se radujem našoj
![]() |
|
![]() |
|
e draga moja ako ne zapada eto me,jutros novih 5 cm snijega ,užas,pusica do viđenja ,a Alisa se ne javlja,možda se predomisli do subote
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uuf...kod mene je ovog puta pala koja pahulja,ali je danas bas hladno...nadam se da nece vise padati.
zelim vam dobar provod u Mostaru i nadam se slikama ![]() |
|
![]() |
|
hvala gio ,naravno da će biti slikica,a jedva čekam da malo vidim sunca i zemlju bez snijega
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jesi li se riješila snijega ?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
ma kakvi ima ga još oko 30 cm ali dobro je,sunce grije i očekujem da se otopi za nekoliko dana ako ne bude novog,jedva čekam da izađem da kopkam i sadim
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
želim ti da se otopi snijeg što prije pa da kreneš ja sam se danas baš naradila ali sam zadovoljna
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ma bude taj snijeg zacas nestao, sunce vec malo jace grije, a i pticice su pocele pjevati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Da li se konaćno otopio snijeg?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
imal sunca u mojoj bosni
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |