Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 103> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možda se ipak oporavi, sedum palmeri je krasan, lijepo je pocrvenio
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Tu je bio kratko 2010.godine tako da sam već zaboravila.Od onda je na drugom mjestu,kraj grma ostića.
Neznam kad ću putovati da ti ga uslikam,ali evo ti jedan jako sličan mom.Napraviti ga je stvarno pis of kejk.Trebaš samo imati tanke kamene ploče i dobra klješta.Hm,jedino neznam s čim se ljepi.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga na ovaj sam pržunić mislila, na slici uz desni rub slike, a i mali zemljani ćupić je pored!!!! ![]() ![]() ![]() Ponekad zaboravim ponešto, ponekad pobrkam ponešto, ali još ne brkam teme i zato u dolascima u posebne vrtiće uredovna!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
neznam kakva je tamo klima,al gledam po vrtovima ovdje kod mene ,kad setam zavirim,sve al doslovno sve aloe su promrzle,al ja vjerujem da ce se oporavit ,ako nista drugo ,krenit ce iz korjena
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasna boja palmerija, a za alou se i ja nadaam da nije smrzla, prelijepa je
![]() lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Da,prije.
Za ovu alou bi mi stvarno bilo žao da se smrzla.Nakon pustih godina patnje ispred kuće,presadila sam je u novi kamenjar u zaklon iza kuće.Trebalo joj je godinu dana da se obnovi i naraste.
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pretpostavljam da je to slikano prije hladnoće..sedum palmeri je kod mene ova zima totalno unistila...al oporavit ce se on,samo treba cekat
|
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bila.A da li je još uvijek vidjećemo oko Uskrsa.
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
stvarno ti je krasna krasula
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Živo se nadam.Sad mi je žao da je nisam rasadila na par mjesta i u zaklon.Još me zanima što je sa krasulom, limunom,a mama stalno pita za mexikanca.
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kiki sigurno će potjerati iz korjena, kad još malo ugrije odreži suhe grane i oleđeno, a ona će već krenuti nanovo |
|
![]() |
|
Misliš istarski kažunić?Kraj njega nema krasule,a pogotovo zemljani ćup.Ja ni nemam zemljani ćup.Da nisi pobrkala galerije?OK.Kad budem išla poslikaću ga,ali lakše ti je i brže naći ga na guglu.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kiki-ko, lijepo te molim, slikni mi onaj mali kameni pržunić pored rascvijetane krasule, od zemljanog ćupa desno!!! Za to sam skupljala lani kamenje u Barbarigi !!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
isto je i kod mene,uslikaću ,stvarno je užas,no nabavit
![]() |
|
![]() |
|
Dobila sam informaciju da se velika aloa arboresens smrzla,a da ostalo "visi ko slina".
|
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Samo sam svratila da malo udahnem proljeća
![]() |
|
![]() |
|
i opet je ovako lijepa i velika..ja sam do sad obavezno pazila da mi kaktusi i sukulenti dobiju samo i iskljucivo odstajalu vodu..ove god ne vjerujem da cu moci tako jer je kolekcija malo veca a tolku bacvu nemam ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Pazi na zaljevanje.Bolje manje nego više.Tri godišnja doba je zaljeva uglavno kiša,a ljeti kad smo tamo zbog nedostatka vode zaljevamo možda svaki drugi dan i onda dobije vrlo malo.Onako brzinski gumom u prolazu.Ona u sebi ima dovoljnu količinu vode.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |