Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 103>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 18:11
Možda se ipak oporavi, sedum palmeri je krasan, lijepo je pocrvenio
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 17:24
Tu je bio kratko 2010.godine tako da sam već zaboravila.Od onda je na drugom mjestu,kraj  grma ostića.
Neznam kad ću putovati da ti ga uslikam,ali evo ti jedan jako sličan mom.Napraviti ga je stvarno pis of kejk.Trebaš samo imati tanke kamene ploče i dobra klješta.Hm,jedino neznam s čim se ljepi.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 14:16
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Da,zadnjih desetak godina otkada je postalo preveliko i preteško da su pomakne s mjesta.Niti ga ne pokrivam.Nadam se da se neću pokajati.Prošle zime je bilo -6 pa je sve prošlo ok.Možda zato jer je u zaklonu.

Draga na ovaj sam pržunić mislila, na slici uz desni rub slike,  a i mali zemljani ćupić je pored!!!!  WinkWinkWink

Ponekad zaboravim ponešto, ponekad pobrkam ponešto, ali još ne brkam teme  i zato u dolascima u posebne vrtiće uredovna!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 12:57
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 21:39
neznam kakva je tamo klima,al gledam po vrtovima ovdje kod mene ,kad setam zavirim,sve al doslovno sve aloe su promrzle,al ja vjerujem da ce se oporavit ,ako nista drugo ,krenit ce iz korjena
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 21:33
krasna boja palmerija, a za alou se i ja nadaam da nije smrzla, prelijepa jeSmile!
lijepi pozdrav
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 08:43
Da,prije.
Za ovu alou bi mi stvarno bilo žao da se smrzla.Nakon pustih godina patnje ispred kuće,presadila sam je u novi kamenjar u zaklon iza kuće.Trebalo joj je godinu dana da se obnovi i naraste.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 17:12
pretpostavljam da je to slikano prije hladnoće..sedum palmeri je kod mene ova zima totalno unistila...al oporavit ce se on,samo treba cekat 

Vir
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 14:37

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 08:45
Bila.A da li je još uvijek vidjećemo oko Uskrsa.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 08:27
stvarno ti je krasna krasula smile227
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2012 u 10:08
Živo se nadam.Sad mi je žao da je nisam rasadila na par mjesta i u zaklon.Još me zanima što je sa krasulom, limunom,a mama stalno pita za mexikanca.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2012 u 05:32

Dobila sam informaciju da se velika aloa arboresens smrzla,a da ostalo "visi ko slina".

kiki sigurno će potjerati iz korjena, kad još malo ugrije odreži suhe grane i oleđeno, a ona će već krenuti nanovo
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 21:38
Misliš istarski kažunić?Kraj njega nema krasule,a pogotovo zemljani ćup.Ja ni nemam zemljani ćup.Da nisi pobrkala galerije?OK.Kad budem išla poslikaću ga,ali lakše ti je i brže naći ga na guglu.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 16:47

Kiki-ko, lijepo te molim, slikni mi onaj mali kameni pržunić pored rascvijetane krasule, od zemljanog ćupa desno!!!

Za to sam skupljala lani kamenje u Barbarigi !!!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 12:58
isto je i kod mene,uslikaću  ,stvarno je užas,no nabavit smile160ćemo mi nove,važno je da samo otopli
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 12:50
Dobila sam informaciju da se velika aloa arboresens smrzla,a da ostalo "visi ko slina".
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 10:00
Samo sam svratila da malo udahnem proljećasmile113
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 23:45

Pazi na zaljevanje.Bolje manje nego više.Tri godišnja doba je zaljeva uglavno kiša,a ljeti kad smo tamo zbog nedostatka vode zaljevamo možda svaki drugi dan i onda dobije vrlo malo.Onako brzinski gumom u prolazu.Ona u sebi ima dovoljnu količinu vode.

i opet je ovako lijepa i velika..ja sam do sad obavezno pazila da mi kaktusi i sukulenti dobiju samo i iskljucivo odstajalu vodu..ove god ne vjerujem da cu moci tako jer je kolekcija malo veca a tolku bacvu nemam  Confusedza odstajalu vodu

Vir
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 13:09
Pazi na zaljevanje.Bolje manje nego više.Tri godišnja doba je zaljeva uglavno kiša,a ljeti kad smo tamo zbog nedostatka vode zaljevamo možda svaki drugi dan i onda dobije vrlo malo.Onako brzinski gumom u prolazu.Ona u sebi ima dovoljnu količinu vode.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,296 sekundi.