Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće- moj dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće- moj dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 19>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 09:52
Evo slikice:

Shasha ovo malo bijelo ti je ta lijepa biljkica.
A sada pitanje poznavalaca: da li će se dobro slagati ove dvije prekrasne biljke???
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 09:54
I normalno neizbježni tamjan, njega sam kupila jer je Shasha toliko pisala o njemu a i stvarno lijepo miriše:

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 09:55
Eh, sada moram upotpuniti svoju jučerašnju kupovinu.Pogledajte kako je lijepa ova Kanaleja a samo 15 kuna!!!

Jednostavno je nisam mogla umanjiti,jer je prelijepa!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 10:32
Super su ti sve kupljene biljkice, a naročito ova zadnja slikica-pa dobro si prošla. 15,00 kn - kutija cigara.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 11:03
Tako je, a koje je ovo zadovoljstvo!!!
Samo se pitam da li da je odmah presadim, čini mi se da joj je tegla već mala???

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 15:20

Moram vam nešto priznati, danas sam na jednom našem fakultetu ukrala dva pelcera benjamina, valjda će mi se primiti!!!

Znam  da sam zločesta, ali nisam si mogla pomoći, nemojte me osuđivati!!!smile225
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 15:22
Wink O, svi smo to radili. Mislim , krali pelcere posvuda.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 21:27
Kažu ,  da se  ukradeno cvijeće bolje primi nego poklonjeno.smile197 
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 21:42
Nek se samo prime,kako veli Manči,ukradeno se bolje primiThumbs%20Up
Krasno ti je cvijeće.Kalateju sam ja kupila negdje u zimi i isto je tako izgledala da joj je tijesno.No nikako da se odlučim sa presađivanjem pa je tako još uvijek  u onoj zemlji i tegli kako je kupljana.  Lijepo raste,možda bi još ljepše da je presađena,no  hoću ti reći da nije nešto hitno .Nebude uginula a ni stagnirala ako je ostaviš ovako.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 22:27
Ima još tih kalateja za 15 kn???Mislim, za mene....Embarrassed
Inače, alisum se jako razraste i služi kao pokrivač tla na gredicama, gužva bu ti ako buš ga ostavila u tegli....a i osteospermum se jako razraste na gredici...Neznam kak bu im u toj maloj tegli...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 23:01
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Moram vam nešto priznati, danas sam na jednom našem fakultetu ukrala dva pelcera benjamina, valjda će mi se primiti!!!

Znam  da sam zločesta, ali nisam si mogla pomoći, nemojte me osuđivati!!!smile225

LOL
neću...ja sam nedavno šetala sa škarama po Splitu Big%20smile
Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 06:32
Ma ne Proljeće, ne brini. I onako kažu stari ljudi da ukradeno cvijeće najbolje uspijeva. Ja sam svako malo u ilegali kad je cvijeće u pitanju Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 08:25
Odmah mi je lakše što se tiče benjamina!!!
Nadam se da će se primiti!
A što se tiče Kalateje SilveK, ja sam jučer svoju presadila, jer mi se činilo da joj je u tegli tijesno,tako da sada imam jednu veću i jednu manju!
Tu manju ću ti donijeti da imaš i ti nešto od  mene,može!!!(trampa za kućnu sreću)
smile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 08:46
Evo jučer sam došla doma i nisam imala mira, išla sam ipak presaditi Kalateju jer mi se činilo da se gužva u tegli.Mislim da sam napravila dobro djelo, jer joj je zemlja bila jako vlažna i čudna!?
Sada imam jednu veću i jednu manju!!!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 08:51
A onda kada sam krenula išla sam presaditi i moga Benjamina koji je tako lijepo krenuo a također mi se činilo da se gužva u svojoj tegli u kojoj je od kako je kupljen!

Evo i slikica:
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 08:55
Pa reko kad sam već  u poslu onda sam nastavila istim tempom pa presadila i moju stražarsku palmu koja je također bila u tegli od kupnje, tako da sada imam dva primjerka, od kojih ću jednu donijeti na posao.Samo čekam da mi šef nešto kaže u svezi cvijeća, jer polako pravim botanički vrt na poslu a kada sam počela radiiti nije bilo niti jedne biljkea sada imam sve ukupno 22 tegle!!!
Evo i njihovih slika:

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 09:04
Za ovu palmu mi je posebno drago što sam je presadila, jer mi se čini tako nježna i nju njegujem s posebnom ljubavlju!
Kada sam je izvadila iz tegle skoro sam doživjela šok, jer joj je zemlja bila toliko vlažna da se skoro cijedilo iz nje!!!
Zaljevala sam je samo kada sam vidjela to jest opipala zemlju i kada je bila skroz suha, tako da je šok bio utoliko veći.Ali sada može uživati u novom domu i novoj zemlji!!!
I da zaključim, mislim da sam jučer imala izrazito dobar dan, jer sam omogućila svojim biljkama da i one uživaju u ovom proljeću , pa i dalje!!!smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 09:05
Proljeće , 22 tegle cvijeća - pa ženo ne radiš u rasdaniku, imaš sreće što nitko ne prigovara, ma tkobi mogao za to prigovoriti i kakav bi to čovjek bio.
Super si to sve sredila, sad preostaje uživanicija u gledanju !
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 09:50
Upravo tako, kada sam počela sve su bile male a sada su već prilično velike cure!!!
Dečki me već zezaju ( samo tri dečka i šef) da se vidi da je žensko u kući, ali ni jedan mi neće zaliti cvijeće kada sam na godišnjem pa moram moliti čistačicu.Ma muški ko muški, uopće ga ne primjećuju!!!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 21:33
Joj, baš si me razveselila....još jedan novi cvjetak smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.