Silvestrina cvjetna priča |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 57> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve što je lijepo treba dugo čekati...tako sam i ja dugo čekala da cymbić procvjeta...i dočekala...još je sa druge strane jedna takva grana u cvjetu...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasan ti je cimbi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
![]() |
|
Sarajka...mislim da je ova orhideja dobar predznak za buduća vremena...ne može nekog valjda samo čekati na svakome koraku muka...
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o predivne orhideje,želim ti u životu da ti sve cvjeta kao te divne orhideje
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
hvala na savjetu, probat cu:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Kikach...nećeš ništa zeznut...cymbidium je orhideja za početnike...sa njom ne možeš pogrješiti...jako se jednostavno održava...kupi sad jeftino nakon cvatnje i nagodinu imaš raj za oči na proljeće...sretno.
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
cimbic obara s nogu, stvarno je predivan!ja ga se jos uvijek bojim kupit da ga ne zeznem..tvoj je
![]() pusa malenoj:*
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Ja sam prešla sve stranice i mogu ti reći da sam očarana....ali ona ljubičasta ruža blue moon me oduševila kako joj je lijepa boja prelijepa.....nadam se da je sa malom princezicom sve ok i javljaj nam novosti..sve najbolje vam želim
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ima ih oko 7,ali ću prebrojiti ,pa Ti točno napišem.Mogu reči da ne zaostaje za onim koji imaju vrhunsku njegu u stakleniku,dočekao me ovako rascvjetan kad sam došla kući nakon 7 dana,bila sam kod kćeri.Sa ove strane ima 2 cvjetne stapke,a sa druge još jednu i mislim da su opet počele tjerati nove.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Silvestra, koliko bulbi cymbića imaš u toj jednoj teglici???
Ne skidam oči s njega, prekrasan cvijet
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Šaljem i ja čestitke i držite se |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 57> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |