moje ruže |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 25> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pregledala cijelu temu i vide se samo "citirane" sličice. Ali evo danas se ipak većina slikica otvorilo,prelijepo. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivne su, pravi si kolekcionar ruža
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivne gredice,predivno zaista,tako ljupko i šareno a ruže
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme predivne su ruže.... koja ti je ova? Možda znaš kako se zove? Čarobna je ![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prošetala sam tvojim vrtom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Šetajući tvojim vrtom,nagledala sam se najljepših ruža,koje sam ja vidjela
![]() verbene plave-ljubičaste,prekrasne,kao i sve ![]() navratiti ću opet,nadam se da je proljeće i kod tebe stiglo.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
nmirisala sam se ruža i ostalog krasnog cvijeća, najela prekrasnih trešanja i sad mogu krenuti u novi dan!
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Draga rosa2 šatirana ruža na prethodnoj stranici je handel,ona jeste penjačica,ali kod mene je uvijek tako malena i prekrasna je!Arim....predji na prethodnu stranicu pa ćeš vidjeti ponešto
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Zašto ja ne vidin ni jednu slikicu?
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivne su ti ruze i ja ih obozavam i imam mnogo,daj mi moli te reci ako znas koja je ono šatirana ruza na pretrhodnoj stranici prekrasna je ja imam slicnu al je mini ruza
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
e da ... jedva čekam friške slikice
![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
šetnjom kroz tvojih 20 str namirisala sam se ruža, divnog zraka, zelenila, trave, kiše.....ma božanstveno je kod tebe....a tako se sad dobro osjećam poslije šetnje.....
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Hvala drage moje,dugo,dugo nisam bila ovdje,sada sam dobro i nadam se bit cu,za koji dan donosim fotkice mojih prvih proljetnica,ljubim vas i pozdravljam,mnogo ste mi falili
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lijepo je prosetati tvojim ruzicnjakom, sad kad je jos sve vise manje sivo. Ruze su moj izbor br.1, ali mi je oko svejedno zapelo za fuksije. Nazalost nemam ih gdje drzati preko zime.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kompozicija s verbenama mi se posebno dopada.Tonovi tih boja su moja omiljena kombinacija.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I mene je miris ruža doveo u tvoj vrt, a boja ruža me očarača!!!
![]() Uživala sam u ljetnim sličicama ivančica i prekrasnog plavog i rozog različka!! ![]() Prekrasna ti je ograda ukrašena velikim kamenim oblucima!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Miris ovih prekrasnih ruza je i mene namamio u tvoj vrt ! Genijalne su ti ruze ali i sve ostalo !
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ponovo sam (duuuugo) šetala tvojim čarobnim vrtom, jutros mi je baš trebalo napuniti oči i dušu ljepotom! Margaritele, ruže, verbene prikovale su me za ekran, a oni bijeli dupli đirani su me ovaj put očarali! Ovo mi je tako prekrasno, kako se zove?
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
mAGNOLIJA draga, nadam se uskoro da ćeš moći uživati u "opuštajućim" temperaturama u svom kraju!
A da me sad ubiješ, ja ne znam kaj sam vidjela! ![]() Ko da mi nedostaje slika!!! ![]() Ništ, moram prošetati svojim vrtom, možda se prisjetim! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro,draga moja,dugo,predugo nisam bila ovdje...Ne znam na koji cvijetić misliš?Preciziraj,jer nemam ništa lila osim verbenai jedne maćuhice...šaljem ti pozdrav iz pakleno-vruće Hercegovine,tebi i svim dragim posjetiteljima mog vrta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |