Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 90> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja idem u Pordenone sada ovaj vikend ako ozdravim kako treba a hoću, čuvam se
![]() Imamo mi nadolazećih sajmova pa kada prebrojimo "mrtve i baš neophodne" evo novih biljaka.
Otok, nešto mi je stradalo od tebe ali ne puno. Još nisam iznijela van, bojim se jer oko 20.03. govore da će biti jače zahlađenje...
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Komposter je odličan. Kad u njemu bude komposta za upotrebu samo treba otpiliti par dasaka pri dnu i onda se kompost vadi bez problema.
Niste ništa kupile? Bilo je rano? A kada idete ponovno? |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala cure na posjeti
![]() Ma lo sam....
![]() Da vi meni ne budete u zabludi, nismo ništa kupile ali samo zato što smo mislile da je rano za sadnju i to je bila utjeha pa smo ostale karakter ( inače smo bile u potrazi za rododendronima za naše slavljenice pa nije bilo ni puno vremena za namišljanje ).
Komposter je od paleta kojih imam kao otpad kada nam naveliko dostavljaju robu pa je trebalo samo spojiti stranice. Mana mu je što će se malo teže vaditi zemlja iz njega a do tada ima vremena.
Antonija to je bilo prošlog mjeseca prije ove lude zime, zaista je cvao, dva cvjetića ali vrijedna. Živ je i na balkonu je i sada.
Tvoj- moj klematis je počeo bacati listiće pa mu je vrijeme da dođe do tebe
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cccccc, otići a ništa ni kupiti, ja bi se tu raspametila!
imaš puuuuno stvari za veseliti se. reci mi, molim te je li ti sada koralj cvijeta. ako jest, mislim da u tebe jedine cvijeta na forumu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Komposter je odličan, tebi brzo ozdravljenje želim i hvala na dašku proljeća uz šefrane, narcise...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja baš ne vjerujem da ste izašle praznih ruke
![]() Proljeće dolazi do tebe,a štetu ćeš brzo nadoknaditi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Imaš komposter - odlično, da ga imam gdje smjestiti i sama big ga napravila. Plačem s tobom nad buritom. Proljeće u tvom vrtu je krasno.
......i kažeš ništa nisi kupila....još ćemo porazgovarati o tome..
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kak ste mogle pokraj takve police proći a da niš niste preselile u svoje košarice? Ili ste se već snabdjle ili ste otišle doma po popis pa se vraćate.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ako ste izašle iz tog vrtnog centra praznih ruku, zaista zaslužujete divljenje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() Dobar je komposter, a evo već i je proljeće stiglo u tvoj vrt. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Žao mi je burita, a cikasica će se vjerojatno oporavit.
Ne mogu da vjerujem da ste mogle odolit onoj polici iza vaših leća! Baš ste karakter!!!!! |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Bas ti je osvezena bastica sa narcisima...safranima..kakve boje...divno...kod mene su tek izvirile iz zemlje!
Zelim ti brzo ozdravljenje,draga! ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
:( šteta za burita (bar mislim da je on)
zar ti to ruselija cvjeta .. |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ima i štete od zime u tvojim vrtovima..ali ima i proljetnog cvijeća, proljeće ipak stigne na vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Rado bih i ja kod neke tako dobre i bogate police malo zastala, malo više......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja bi se mogla nasmijati, i bez škakljanja, videći tebe i Trišu, u šopingu u Viškove, Ok nemaš košaricu ali u naručje može svašta, a najvjerojatnije su kolica puna i izvan vidokruga objektiva!!
ILI ..... ako i zaista niste nikaj kupile, bile ste samo u izvidnici!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Makar sam prehlađena, vesela sam zbog ovoga: ![]() i ovoga.
![]() i ovoga:
![]() i ovoga:
![]() ![]() i ...
![]() A malo tužna zbog ovoga:
![]() ![]() Cikasica
![]() Da bi bile još veselije, posjetile smo vrtni centar na Viškovu i zaista nismo ništa kupile! Zamislite! Od sada idem samo sa Trišom! Lijepo gledam i ništa ne kupim
![]() ![]()
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
To sada misliš a dok sve počne rasti i bujati opet ćeš ti po starom. Želim ti da ti se biljčice oporave.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
poškakiljaj me da se nasmijem
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Free, sve su u istom stanju, bez lišća. Moram malo pročitati ono što sam spremila o njoj.
Moon nemoj me izazivati, ma znaš da, kada me tuga prođe gledat ću ih ali dali ću ih kupiti to nezam. Sigurno neke nikada više ma koliko bile lijepe. One koje su preživjele biti će moje ljubimice
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |