Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dijana7566 - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dijana7566 - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 27>
Korisnik
Poruka
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 07:52

Malo proljeća iz tvog vrta,za moje oči,odmorClap

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 13:40
Hvala na posjeti.Dvorište je sad pusto i zaleđeno, Bojim se da nakon -11 koliko je bilo ,neće ni erike preživjeti. Jesenas pelcane ruže taman su počele pod bocom tjerati prve listiće, ali poslije ovih minusa... vidjet ćemo.
Kod tebe je sve tako lijepo i raskošno  zaista krasno.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 08:54
Prekrasno dvorište Dijana,koliko  vrsta cvijeća....ClapClapClapPa to je pravi botanički vrt.smile64
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 11:25
Hvala Maris na lijepim riječima. Upravo sam pravila reda među žardijericama i zbrajala šta je preživjelo a šta jeDead.
Zid je trenutno prazan, u malim cvjetnjacima tulipani polako niču, klematis počeo iako sam ga jesenas prisilno morala rezati jer je imao štitaste uši.
Lavande izgledaDead no tu mi je moja Sanja123 pa ću se ograpsti za pelcer.
Kupila sjeme za dragoljub i slak ali mislim da je još rano za sijanje ili...?
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 11:43
Ja slak i dragoljub sijem krajem 4mj ...jer brzo rastu a cijelu sezonu cvatu ...a osjetljivi su na mraz ...Ovaj zid je prekrasan...odusevljena sam...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 19:52
Originalno poslano od člana dijana7566 dijana7566 napisao:

Hvala Maris na lijepim riječima. Upravo sam pravila reda među žardijericama i zbrajala šta je preživjelo a šta jeDead.
Zid je trenutno prazan, u malim cvjetnjacima tulipani polako niču, klematis počeo iako sam ga jesenas prisilno morala rezati jer je imao štitaste uši.
Lavande izgledaDead no tu mi je moja Sanja123 pa ću se ograpsti za pelcer.
Kupila sjeme za dragoljub i slak ali mislim da je još rano za sijanje ili...?

Nadam se da ti je preživjelo što više divotica ,a ono što nije, lako upotpuniš.Ja sam danas posadila puno,puno lukovica ,božure,šlajer,roza srčeka,samo još fali da otvorim svoju temu,već bi bio redEmbarrassed,ali tako sam si i zamislila da budem  s nadolazećim proljećem.WinkŠto se tiče sijanja dragoljuba idealno je u 3,mjesecu(tako mi piše na paketiću),direktno u zemlju,ali možda je bolje da još malo pričekaš,barem tjedan dana.Tongue
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 22:15

Maris ništa od pelargonija nije preživjelo jer nemam uvjete da ih zbrinem po zimi. Kupim svake godina desetak novih posadim i uživam. Pokušala sam saditi razne kombinacije ali su mi se najbolje pokazale puzave obične pelargonije u kombinaciji s tamjanom. Doduše ugura se tu do jeseni još ponešta pa postane gužva.

Cvijetomanijak hvala na posjeti i savjetu
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 00:21
I meni su puzave obične najbolje, uvijek imaju cvjetiće, a kombinacija s tamjanom je odlična. Prošlo ljeto sam imala kombinaciju i s tamjanom, a i s bakopom i verbenom. Lijepo je izgledalo. Tamjan sam kombinirala s begonijama, isto dobra kombinacija.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 08:39
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

I meni su puzave obične najbolje, uvijek imaju cvjetiće, a kombinacija s tamjanom je odlična. Prošlo ljeto sam imala kombinaciju i s tamjanom, a i s bakopom i verbenom. Lijepo je izgledalo. Tamjan sam kombinirala s begonijama, isto dobra kombinacija.

I ja obožavam kombinacije s tamjanom.Nekad ga imam i samostalno u teglama,pa kad se razraste i padne preko ograde,prekrasno..Tongue

Dijana, super  mi je ta kombinacija puzavih pelargonija i tamjana.Thumbs%20Up
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 09:52
Nemoj još sijati slak i dragoljub. Malo pričekaj dok zatopli (travanj). Moje lavande su dobro prezimile, čim krenu vrhovi razmnožavat ćemo.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 10:20
Dijana, predivan ti ovaj zid okicem cvijecem ... joj jedva cekam sa sve opet procvjeta :)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:02
Počelo je proljeće, polako, ali je počelo. Ono što je preživjelo polako se budi

Klematis prije dva dana

I danas

razlika je očita. Raste ko lud.

Nešto novo u mom vrtu donešeno iz Batine od Sanje123

kamen na novom mjestu

stari panj

hipertufa poklon od Maso

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:08
Ma šta se opet dešavaUnhappy.? Pa sve su slike trebale biti iste, a sad vidim da je jedna ovaka, druga onakaConfused
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:08
ovaj panj mi je super,kao i kamen i hipertufa
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:26
Lijepo je kod tebe, uživala sam u šetnji i u tvojim biljkicama. Prekrasno  smile76

Imam jedno pitanje tvoji karanfili u posudama prezime vani ili ih unosiš unutra? 
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:32
Ksan karanfili ostaju vani samo ih povučem u zavjetrinu. Jedan je krepao ostali preživjeli. Najviše mi žao lavandi. Izgleda da su obje krepale.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 20:29
dijana jako ti je lijepo u vrtu.Vidim da se i tebi dosta vrsta smrzlo,a ja krivim sebe da ih nisam zbrinula.Pa kad ova zima nije bila normalna
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 19:56

Nema me često sa novostima iz dvorišta tek ponekad kad MM maznem laptop jer s mojim drndom bi to trajalo satima.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 20:10
evo sam prvi put prošetala tvojim cvijećem i namirisala sam se lijepih cvijetića, ali najviše me zadivila ona slika clematisa od prošle godine, pre pre divan je. očito uživa kod tebe. I onaj cvijetić lewisie me tako slatko gledao. Heart
belica,zagreb
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 20:11
prekrasno.....vidim sve je krenulo
slak nije iznikao?
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.