Zagreb - ZOO - Maksimir |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
Ivona ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepe fotke ekipa!!!
Ja sam zadnji put bila u zoo, cca prije nekih 15god |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ivona ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
Sve me sram to reči. ali istina je, mram otići što prije, čim se prva prilika ukaže.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ja ne smijem ni otici odmah ce me u neki kavez zatvoriti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
mislice da im je pobjegao medo
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Šta je sigurno sigurno je!!
Bilo je na tv. da je majmun pobjedio u nekoj igri intelignecije. te je pobjedio mislim japanske najpametnije studente. Majmun je sve 100% napravio kako treba a studenti 40%. I sad neka netko kaže da životinje nisu pametne!! |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Slikice su super!!!!
![]() |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
kako su dobre slikice
eh vepre sad si me podsjetio da bi trebalo malo i do ZOO-a nisam bila već nekoliko godina
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vepre super si se to dosjetio, baš bi mogli još slikica iz Maksimira- veseli me to kad smo mi tako daleko, a ustvari tako blizu, samo treba past odluka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ja sam zadnji put bio prije rata u Osijeku u Zoo, nicega se vise ni ne sjecam kako izgleda... znam da poslje rata nije ni bilo zivotinja jako dugo... kakvo je sada stanje??
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
predivanje ovaj javor....
Daj lapi koji pelcer...
|
|
![]() |
|
pelcer
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
admine ima životinja, neznam dali isto toliko kao i prije rata, ali dosta ljudi odlazi, otvoren je i novi ZOO hotel i napravljeni sadržaji za djecu. Dakle. evo ti još jedan razlog za izlet u OS
sva sreća da nemam vrt inače bi vidim bila tuča za pelcere
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Sto ce meni Kopakabana, sto ce meni cili svit kad ja imam naseg Vepra pa se veselim u Zagreb vratit....
![]() Prohodala na Zrinjevcu a prozivjela prve ljubavi u Maksimiru ( provodili smo cijelo ljeto na bazenu pod stadionom i svaki dan na dolasku i odlasku prosli cijelom duzinom parka), barem stotinu puta bila u ZOO ali kroz tvoje oci ga sad i ja drugacije gledam.
Predivno, predivno, predivno
Jedva cekam da se vratim, odmah "posudjujem" netjaka i barem jos dva njegova hahara i pravac ZOO. Mogu ja otici i sa svojim drustvom ali mislim da je ZOO ipak poseban dozivljaj proci s klincima i njihovim komentarima..
Vepre, jedva cekam da te upoznam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |