Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 41> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamenjar samo su 2 bila došla, a jednog uzela ti, drugog ja
![]() ali, oba su u lošem stanju, nadam se da će se oporaviti, mislim da im je naštetila ona zima po kojoj su doputovali |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moj jadničak,u užasnom stanju,baš ne volim kad u cvjećarama nađem biljku jadnu i uništenu..i bar da im spuste cijenu ,ali ne,radije će bacit nego prodat..ja sam ovu kupila za 25 kn ,jednostavno morala sam je imat
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Morat ću se i ja razveseliti jednim aeoniumom
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nije mi jasno kak nisam vidla tak nekaj. Uvijek obiđem sve sukulente, čuvarkuće, orhideje......ma sve, teško da mi nekaj promakne. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
anastazija kod nas u konzumu bilo,ja kupila u subotu ,istina u jako losem stanju,bar da su mu snizili cijenu ,al svejedno sam ga kupila..dugo sam ga trazila i nisam htjela cekat drugu priliku
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Anastazija, jesu, jesu, bili su na prodaju u centrima, jer cure ih uredno kupuju!! Samo nismo obračale pažnju na njih!! A sada mi oči u centrima samo traže takve stvarčice!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prvi puta sam zalutala i u ovu temu i bolje da nisam. Gdje nabavljate ove ljepotane, ne sjećam se da sam ih baš viđala po dućanima ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moj aeonium još nije cvao. Vidjela sam samo na slikama da ima žuti cvijet (i ovaj zeleni aeonium i onaj crni).
I ja mislim da je to sedum, a on isto cvate žuto. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kad gledam ovo uopće se ne čudim "stotinama" teglica koje imaju sukulentoljupci.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo, tek sam sada navratila. Enrikova nona, mislim da to nije "onaj što mijenja boje". On sada izgleda ovako ![]() Spremila sam ga u kuću i vidjet ćemo kako će to preživjeti . Nekako se više bojim kako će se održati unutra ( nemam s tim iskustva) nego vani gdje je proveo dosadašnje zime. Naravno, nisu bile ovako hladne zime. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Takvog sam ja dobila od Otok i isto mi otišao, kako zašto, tko bi to znao!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mojega više nema, popadao listić po listić žut, a zatim i stabljika!!! Tako da plačam duple režije ako netko naleti na neki, ajd neću reći po 10 kn, ali tu negdje!! |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo mojih "crnoglavaca". Bili su potpuno pozelenili, onda sam ih stavila tih do stakla i mali je pocrnio, a za velikog je upitno dali je uopće ista vrsta, ali ja mislim da je, vidjet ćemo dali će potamniti.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us I ja sam "dobila" jednog maleckog, i još nisam dobila po prstima zbog njega!! Ali hoću, kada se primjeti!! Nadam se kazna neće biti jako okrutna!!! Iako pristajem i na najokrutniju kaznu!! Koliko mu vremena treba da se zakorijeni?? Zalijevat mrvicu? Jednom tjedno, jer je na toplome?? Jagoda, tvoji su prekrasni ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala natalija, pita se OTOK ako navrati
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a da pitaš otok...
ja nemam toga što mjenja boje pa ti ne znam pomoći, iako mi se ovaj čini "jednostavno zelen" i ne djeluje mi da će dobiti neku drugu boju |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Krasni su vam Aeoniumi!
Hvala ti Jagoda na linku-prekrasan je !
![]() Draga Hoja,tvoje se mladice šire lijepom našom!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |