Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 28> |
Korisnik | |
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eh sad mi je jasnije i od kud tako dobro kombiniras boje biljaka ;) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Potvrdujem sta i Otok kaze...I ovako je krasno al iskreno jedva cekam vidjet i nacrt proveden u djelo :-)
|
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Sijao, taj pouzdano niče na gredici. Imam sjeme od prošlogodišnjih.
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
a gdje ces kupit ageratum ....ili si ga vec kupio ..ako nisi kad budes kupovo javi mi,ja sam ga sijala al ne vjerujem da ce to bit neke biljke a trebam oko 15 ageratuma.
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Odmalena crtam, čak sam išao i na natjecanje iz prostoručnog crtanja u srednjoj školi (po zanimanju sam građevinski tehničar), dva puta osvojio prvo mjesto na županijskoj smotri "Art design"... Čak sam i malo zaboravio crtati jer sam uzeo olovku i bojice u ruke nakon pet godina.
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
a tko te naucio tako lijepo crtati :)?
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ta je gredica bila i prije prekrasna. Nacrt za svaku pohvalu, baš si sistematičan i znaš šta hoćeš.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Evo me natrag. Sjećate se jedne od mojih gredica u velikom vrtu :
![]() Sad sam malo prerasporedio Echinachee i zasadio još par noviteta pa bi to trebalo ovo ljeto otprilike izgledati ovako: 1. Felicija 2. Ageratum mexicanum 3. Aster dumosus (rozi) 4. Aster dumosus (ljubičasti) 5. Platycodon gradiflorus "Fuji pink" 6. Platycodon gradiflorus "Fuji blue" 7. Buddleia davidii 8. Echinacea purpurea 9. Liatris spicata 10. Cytisus 11. Imperata cylindrica "Red baron"3 12. Aster 13. Mischantus sinensis "strictus" 14. Sedum telephium 15. Carex comans "Bronze form" 16. Carex ornithopoda "Variegata" |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ovo jadno izdanje je prekrasno ,samo neznam šta je tu jadno meni je baš lijepo
|
|
![]() |
|
Ma sve OK, nisi ni mogla znati.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Čestitam od srca i želim ti puno lijepih trenutaka uz malog Ninu ! Oprosti, zbunilo me ono "paketić sreće" pa sam mislila da se radi o nekom kućnom ljubimcu, jer Anaida svog peseka zove "klupko radosti", pa me ta asocijacija odvela u krivom smjeru. Ovo je svakako još ljepša vijest ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ante, vrtek ti je jako uredan i radujem se novoj sezoni!
A malog nećaka Ninu čuvaj i uz njega kad god možeš uživaj!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Još je premalen da bi stavljao njegove slike bilo gdje, riječ je o mom prvom nećaku, dječaku Ninu. |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sad sam znatiželjna. Kaj je to? Daj nam stavi sliku kaj god da je ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Imao sam namjeru doći na kavu u ponedjeljak ali sam se vratio dan ranije. U petak mi je bio seminar a subotu i nedjelju sam proveo s prijateljima i sa svojim malim paketićem sreće koji je danas napunio 10 dana. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Baš si se mogao javiti da ideš u Zg, pa da napravimo kavicu...žuti karton za tebe
![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
super si se ponovio,a tvoj vrt je savršen i u ovo doba godine...ne vrijedi čekat kišu i ja ću morat pognojit travu pa zaliti
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Hvala Free, vrt održavamo i ja i mama podjednako. Bio sam malo odsutan zbog puta u Zagreb gdje sam se lijepo odmorio i naravno kad sam se vraćao doma u nedjelju nisam došao praznih ruku. Nabavio sam si
Armeria Maritima Lavandula Stoechas Helleborus Orientalis Danas sam si bio vrijedan pa sam jutro započeo skarificiranjem, košnjom, prozračivanjem i gnojidbom travnjaka i sadnjom novopridošlica u vrt. Helleborus sam ipak posadio u teglu jer smo obrezali masline pa za njega nema hlada. Evo i dvije fotografije velikog vrta u kojem su počele nicati lukovice i ove godine će biti malo bogatiji za koju novu vrstu biljke. Ostaju mi još samo neke malene dorade, ali za to ima vremena. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ante, Ante, dosta nas bi bilo presretno da im vrt izgleda u najboljoj sezoni ovako kako izgleda tvoj u najjadnijem dijelu godine!!! Tvoj (nemojmo zaboraviti i mamin) vrt je čaroban!!! Tebi sve pohvale za odabir i sadnju bilja a mami za besprijekorno održavanje!!
Baš si me iznenadio pričom o nastanku tvog vrta (maslina i agava) ali i razveselio detaljem oko tvog prvog ulaska u vrtni centar!!! Tako sve počinje, hehehehe, dobro došao u biljne ovisnike!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Najjadnijem?! Ne griješi dušu, Ante. Nove biljke su nabavljene, sad čekamo da vidimo i njihove slike i u koje ćeš ih cvjetno društvo smjestiti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |