Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 256257258259260 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma, cure, divne ste. Hvala vam svima na lijepim riječima i ponudama. ![]() Da, u 6. mjesecu mi se kćer udaje, ali to neće bit na tradicionalan način pa će svo slavlje biti van našeg doma. Uredit ću dvorište, naravno, ali nema potrebe za velikim uređivanjem. Još nisam počela sa pravim proljetnim radovima. Čekam da se makar malo zemlja navlaži, da ta vegetacija krene pa da mogu ukloniti biljke koje su zaista propale. Poznavajući sebe, da krenem ranije, pola bi toga bez potrebe bacila. A za sada, zabavljamo se u svom domu (nekad u lijepoj atmosferi, nekada u "manje ugodnoj"), pa za sve vas meni jedna jako draga slika i dijelić atmosfere o kojoj ovih dana uživam: ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Evo i mene,dolazim,na muziku!
ne brini za biljke,prošli sam tjedan i je ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Belina šaljem ti
![]() E, da Smrcko, jutros sam i ja probala sok. Pa i nije tako loš !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hoya .....
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E pa ti imaš baš u čemu uživat i skratit dane dok ne mogneš radit po vrtu,pas je prelijep,a dečko i gitara su šlag na tortu,uživaj zaista jer imaš u čemu
![]() |
|
![]() |
|
Za moon
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Hoya, baš su dečki lijepi raspjevani
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uvjek dođem k tebi u nadi da ima nova slika od ljepotana,i jutros sam ovako kad sam vidla ga ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anaida, na sličiama se neke stvari ne vide
![]() Moguće je, kamenjar - evo tu sam
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dobro, a što ću mu ja morati svirati
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo i mene,svratila i uživala.Kako samo pozorno sluša ovaj ljepotan na slici!Inače,to mi je omiljena pasmina pasa..I mi smo imali 3(tj.moji roditelji),ja nemam nijednog za sada :D
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Smrcko, gitaru, rekla si da si talent
![]() alisa, tebi pozdrav i - znaj da si mi dragi gost
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nećeš se ljutit što ti uliejćem tako često ,što ne..nemogu si pomoći,moram ,jer sam pronašla sliku i priliku mog tima...isti su ,ta nakrivita galvica kao da pita,te pametne okice koje sve vide i sve znaju ..volim svog pasa kao i sve članove moje obitelji,kolko god to nekome zvućalo bolesno i blesavo al tako je kako je..osavljam ti lijep pozdrav i jednu veliku pusuuuuuu aresu |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da djelujem kao Černobil na eko sustav
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ej pazi da mi Ares ne poklopa cvijeće
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
I ja ti ostavljam pozdrav
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Draga moja, kamenjar, samo ti "uljeći". Baš mi je godilo!
Smrcko, tebi bi gitara služila za muholovku ![]() P.S. Ares ti čuva cvijeće i da si mu čuvala kosti iz juhe! Tea, hvala ti. Evo baš sam danas krenula u velike radove. Posijan dio povrća, očišćen tek prvi vrtić. Ove godine nikako da krenem, ali evo jesam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Tako se i osjećam dok šetam tvojim vrtom ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
alisa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Jedva čekam vidjeti rezultate i cvjetiće...toliko im se veselim ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 256257258259260 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |