VrtLand |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151617 |
Korisnik | |
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dragi moji,
došlo je vrijeme da i ja pokažem svoj cvjetni kutak, ili onako kako sam ga ja nazvala VrtLand. Ovu temu otvaram zahvaljujući svima Vama koji ste na ovom forumu. Preko Vas sam postala još dublji zaljubljenik prirode i cvijeća. Iskreno, neku vrstu biljaka nisam nikad prakticirala, i tu ste mi pomogli gdje sam ja vidjela da i te biljke žele život. No tu vrstu neću odavati, ali potrudit ću se da nabavim što više od te kolekcije. Naučila sam puno savjeta, koje ću od sada primjenjivati u svom vrtu kako bi još dublje i ljepše uživala u njemu, jer imam premalo iskustva u svemu tome, ali Vi ste tu i pomoći ćete mi, a ja naravno za sve to imam volje. Hvala svima i dobro došli u VrtLand. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151617 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |