Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mima - Malo salveta, malo maramica,ajde navrati po njih
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
pregledah i ovu galeriju i svega lijepog vidjeh sve mi se sviđa tako da mi je teškp da se odlučim šta mi je ljepše kad mi je sve najljepše, prekrasno i originalno ....
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pa ne mogu ti uzeti sve tvoje salvete. Nisam još ni ove prošle poskenirala. Mene je samo zanimalo gdje si ju kupila pa da ju i ja kupim.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Kad poskeniraš javi,ove su već odvojene za tebe pa da obavimo sve odjednom.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ok, javim se, nikako da ulovim malo mira da poskeniram.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Bočice su tako profinjene i lijepe
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Bočice su prekrasne i ja bi ih isto rado imala na svojoj polici, bravo draga!
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Gdje si Gogs, dugo te nema, sigurno nam nešto lijepo radiš da nas iznenadiš? Gle rime!
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Sretan Uskrs tebi i tvojoj obitelji. |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Evo me curice ! Ovo je bilo teško, mislim na blagdane, nije napor ni kuhanje ni spremanje i svima ugoditi ali toliko papati - to je već malo teže.
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() |
|
![]() |
|
draga klara: kad se vratim onda ću ja kist u ruke a do tada neke druge stvari su prioriteti
|
|
![]() |
|
nešto što je nastalo u zadnje vrijeme : poklon sestri za rođendan. Ima četvero djece pa da su joj svi na okupu
Marko ![]() Petra ![]() Jelena ![]() Jurica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
navodno da je u "modi" Ben (moji dečki su već veliki pa moram osluškivati klince)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
preeeedoooobroooo...
![]() sve... od ideje do realizacije... najljepši poklon kojeg će ti sestra dobiti za rođendan... di si nabavila te cvjetne okvire za slike? preslatki su... |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas je slatko
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
hvala cure
Klara: okviriće sam kupila od Ančice. Inače su tri u nizu. Ja sam uzela dva niza. Za sestru četiri okvirića a za moju svekrvu će biti dva (ima samo moje dečke za unuke - ali to će pričekati da napravim) |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Krasni okviri Gogs
![]() |
|
![]() |
|
Vrlo mi se sviđa, kao i obično draga Gogs.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |