Vrtlarenje kroz moje oci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Korisnik | |
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E da mi je imati toliko prostora kao ti. Kod tebe je uranilo s vegetacijom i cvatnjom kao i kod mene. Magnolije već naveliko cvjetaju po drugim vrtovima, tulipani cvjetaju iz zemlje jer im ni stapka nije stigla narasti od naglog zatopljenja. Btw, super vrt imaš. Ako budem ikada u prolazu morat ću navratiti jer bi to bilo kao da sam išao u Rim/Vatikan a nisam vidio Papu
![]() |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dado odavno vec planiram pogledat tvoj vrt ,al nisam htjela prelistat ga u zurbi,jutros sam gustala uz kavu kod tebe..hvala ti sto nam pokazujes svoje carstvo i dajes nam savjete..ja odo upravo isprobat jedan tvoj savjet..kombinirat ajugu sa zecijim usima...tebi ostavljam liejp pozdrav
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ma tu kod nas je sva klima totalno poremecena! Iz zime eto vec polako prosli i u ljeto, nema vise proljeca. :/ Sve je suho, temperature su visoke, stalno je suncano i eto biljke se probudile ranije nego inace. Magnolija po meni prerano cvijeta ali pitao sam ljude u mojoj zoni i vele da su i njima stabla u cvatu.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kako krasne proljetnice imaš dado...pa zar je već vrijeme za magnoliju!?
lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Meni je bilo cudno da cvate jer nisam znao da postoje proljetni. Znao sam samo za ljetne :) |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ne čudim se da drijemavac sada cvate, kod mene u jarku je sve bijelo od njih. Ali magnolija je stvarno uranila. Ni ja do sada nisam znala da ima ljetnih drijemavaca.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moram priznati da ne poznajem dobro rod drijemovca ali isto tako bilo mi je i cudno da cvijeta tako rano, hehe sad znam zasto. Znaci, sad ispada da imam i jednu i drugu vrstu. Vidjet cu kad bude procvjetao ovaj koji sam kupio pod e. aestivum, pa ih budem usporedio. E bas mi je drago da si me ispravila! :) |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne slike proljetnica
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Baš mi je drago kaj sam svratila, puno sam naučila i upoznala nove biljčice!!
Dado, baš imaš sreće da uhvatiš pravi trenutak svojim biljčica!! Slike su prekrasne!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš mi je drago da ti je opstao drijemovac
![]() Mislim da je ovaj drijemovac proljetni ( leucojum vernum ). Ljetni (aestivum ) cvate kasnije, ima više cvjetova na stapci ( 3-7 ) i duplo je viši od proljetnog. Neki dan sam otkrila da postoji ljetni i baš sam se iznenadila jer od djetinjstva poznajem samo proljetnog.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma kod tebe prava botanička bašta,i još više,ma uživam u biljkicama a i u nazivima ,ja baš i ne pamtim iste ali zato pamtim šta mi se dopada a kod tebe mnogo toga,pravi si vrtlar
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
preljepo mi je navratiti kod tebe!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Evo bila i ja kod tebe zaista prelijepo izgleda sve što uradiš svaka ti čast na trudu i savjetima za sve nas
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
znaju ih pojesti gusjenice a najcesce puzevi, pogotovo dok imaju mlade listove. Trebale bi cvijetati, pogotovo jer ih je ova hladnoca dosta jako stimulirala. Samo im treba pruziti dosta vode tjekom proljeca jer ako bude suho vrijeme nebu nis od cvatnje. |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Učim i uživam u ljepoti viđenoga
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe je uvijek lijepo doći i uživati i nešto naučiti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |