Sobni zvončić Campanula isophylla |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...nemam baš sjajna iskustva s presađivanjem campanula iz Kauflanda, imaju vrlo osjetljiv korijen i čim ga se malo dotakne postoji opasnost da se ne prime...dakle, ako želite presađivati učinite to vrlo oprezno nakon cvatnje, samo lagano biljku prebacite u veću teglicu...one vole biti stisnute, tak da se ne morate bojati da će zbog virenja korijena uginuti...ne pretjerivati sa zalijevanjem je osnovno pravilo, a drugo je da ne vole naš suhi zrak u stanovima pa ih redovito prskajte...
i ja im nikada ne mogu odoljeti u Kauflandu ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
a jeste neozbiljni
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Imam ga i ja,kupio u Vrtnom centru...predivni su !
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Istu kupila i ja danas u Kauflandu. Prekrasno izgleda, samo joj korjen viri iz posudice. Pitanje: presaditi ju odmah ili čekati da se malo privikne na novu okolinu?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ajmo pomoc....ovakav sam uzela u kauflandu proslu subotu....sobni ili vrtni?, zalijevanje, polozaj? pomoc pls.....(bar mislim da je takav ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
to vrijedi samo za bijelu puzajuću ( mladenkin buket ) možda nisi imala pravu ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
poštena sam -majke mi-ali nikad mi ne ostane trudim se da dobro prezimi,ali uvijek moram od početka
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Imam je i ja, jupiiiiiiiii
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
to sigurno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mari prekrasan je
kuća ti je puna poštenja ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zelenka, ja sam zu Rijeci i čim je ocvao posadila sam ga u dvorište, a onaj kojeg već imam je isto kupljen u Kauf... pa pretpostavljam da imamo iste.
Čekajmo proljeće da vidimo kako će se razvijati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
triša mislim da su ove tvoje sličnije vrtnima kakve ima hoya, a i ja i o kojima se tu pisalo
http://svijetbiljaka.net/forum/forum_posts.asp?TID=1005&PN=1 one su drugačije i cvijetom i listom od karpatskih i sobnih zvončika |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
He-he Mari , ma kako si mi to lijepo objasnila - nije za vjerovat, odmah ću sti je poslati, pa se ti bakći s njom....
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Triša ovo ti je kampanula po dalmatinski
![]() pitaj Lantanu kud ćeš s njom ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |