Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 38>
Korisnik
Poruka
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:14
Nisam neko vrijeme bila na forumu, pa odlučih pogledati što ima novo i naletjeh na tvoj vrt. Sjećam se jedne naše članice, koja je na početku imala skroman vrt s tek ponekim cvijetom i tako smo svi zajedno imali priliku pratiti promjene od samog početka. Sad je to predivan vrt s jako puno cvijeća. Svaki početak je težak, a mislim da za prave ljubitelje cvijeća, posao uređenja vrta nikada ne prestaje. Uvijek ima nešto novo i uvijek nađemo još malo mjesta za svaku novu biljku. Dobro nam došla!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:27
Dada 28 hvala na dobrodošlici Smile  Dobro došla i ti u moj vrt smile78

Noviteti u vrtu

Sve što znam o novim stanarima moga vrta je da cvijetaju 

Kupina od Anabistrice smile78

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:39
Primila se smile89kozja krv ili orlove kanđe

Kerria japonica Pleniflora još malo boluje

Božuri krenuli Smile

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:51
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Prva ovogodišnja berba - ma što ovogodišnja prva otkad smo tu smile71

Kud ćeš boljeg poticaja za nastavak vrtlarenja?
Bravo dragaClap

smile148       smile78

Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Nisam neko vrijeme bila na forumu, pa odlučih pogledati što ima novo i naletjeh na tvoj vrt. Sjećam se jedne naše članice, koja je na početku imala skroman vrt s tek ponekim cvijetom i tako smo svi zajedno imali priliku pratiti promjene od samog početka. Sad je to predivan vrt s jako puno cvijeća. Svaki početak je težak, a mislim da za prave ljubitelje cvijeća, posao uređenja vrta nikada ne prestaje. Uvijek ima nešto novo i uvijek nađemo još malo mjesta za svaku novu biljku. Dobro nam došla!

Istina je sve što zboriš i hvala ti na posjeti Smile Prošlo ljeto smo doselili i od onda sam svašta poturala koje kuda i sad ne mogu dočekati da procvijeta a i sigurna sam u to da posao uređenja vrta nikad ne prestaje.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:57
Evo i oni su vani Smile

Krasula mi smo to nekada zvali japansko drvoHeart

Ružmarin - jesenas stavljena grančica na ukorjenjavanje i gle kolika sam Thumbs%20Up

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 15:04
Narcisi

Prvi s bijelim Heart

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 23:56
Vrt će biti raskošan kad se sve razraste Clap
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 00:30
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Vrt će biti raskošan kad se sve razraste Clap

I ja se tome nadam Smile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 00:35
i ja se pridružujem vašem mišljenju -a pripremila si puno sijanaca pa će biti cvijetnoThumbs%20Up
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 10:57
Krasne biljke, još kad se razrastu, bit će to prava ljepota. Brzo će to biti, kad zatopli i one krenu, naše će oči i sva osjetila uživati.

Ovdje sam vidjela jednu biljčicu koju sam nedavno dobila od Beline , znate li kako se zove ili koji podatak o njoj, evo sličica.

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/kamenjar/38190.aspx

Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 17:06
Vjerojatno neka heba kad sam kupovala na svakoj teglici je pisalo hebamix Geek

Danas sam još uzela sjeme nevena i margareta ali mislim da ću to odmah van. Pa što bude od toga. Želja mi je još samo za ulicu astere po mogućnosti plave ali to nije toliko važno mislim boja i voljela bi lupus i mislim da je to za ovu godinu sve  Embarrassed Želja mi je imati vrt kao moja baka smile76 nekako više retro.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 17:41
Procvala moja dva velika bijela zumbula  Embarrassed ima i travice ali to sad ne gledate Smile

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 21:12
Ksan,kod tebe je predivno.Ja obožavam sijati i gledati nicanje mladih biljaka pa mi se sviđa što sam to vidla i kod tebeThumbs%20UpBaš si vrijednica,svaka ti častClapOvogodišnja berba je sigurno za prste polizati,slasno izgledaWink  smile113
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 09:51
Ksan, promatram ove tvoje "bebice", sijance i pikirance. Prvo sam bila odlučila da to više neću raditi, a onda si me ti potaknula i ja posijala vodenike, prkos, salviju i neke trajnice (mislim da je phlox). Za dva - tri dana od sijanja sve niklo pod najlonom. Sklonila sam najlon i čekam prve listiće pa da pikiram. Čini mi se na ovim tvojim slikama da si ih pikirala prije razvoja prvih pravih listova, je li to tako treba, nemam iskustva. Napiši kako napreduju ove pikirane biljčice.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 11:12
sve ti je krasno potjeralo veselim se skupa s tobom nastavku smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 09:32
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 10:44
Krasno ksan!!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 19:44
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Kamenjar evo mojih bebica Smile

Visoke kadifice i pikirani karanfilčeki

Pikirane dalije

Visoke i niske fadifice, prkos i blitva sijana u čašeSmile

Prkos mi je malo sumnjiv ali valjda bude sve u redu Confused

bravo za tebe,super je..ovo sitno je vjerovatno prkos..hm ,daj boze da bude sta od toga,ne djeluje mi reprezentativno,al zato ovi drugi su super
Clap
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 19:45
zaboravi komentirat macu,je me i nasmjala ,ma stvarno je slatkis,ispruzila se ko prava ,briga nju za biljke LOLal to je cijena koju plaćamo za nase ljubimce,neka njih bit ce biljki 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 21:33
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

zaboravi komentirat macu,je me i nasmjala ,ma stvarno je slatkis,ispruzila se ko prava ,briga nju za biljke LOLal to je cijena koju plaćamo za nase ljubimce,neka njih bit ce biljki 

Thumbs%20Up

Kamenjar u pravu si što se tiče prkosa, ali bori se on još uvijek. A i ostavila sam si još sjemena pa će to drito u vrt Smile
Enrikova nona, Maso i Kiki-ko? Puno vam hvala
Tea Big%20smile u da samo znaš.  Sve ovo što je gusto niklo treba prorijediti.

Originalno poslano od člana zribal zribal napisao:

Ksan, promatram ove tvoje "bebice", sijance i pikirance. Prvo sam bila odlučila da to više neću raditi, a onda si me ti potaknula i ja posijala vodenike, prkos, salviju i neke trajnice (mislim da je phlox). Za dva - tri dana od sijanja sve niklo pod najlonom. Sklonila sam najlon i čekam prve listiće pa da pikiram. Čini mi se na ovim tvojim slikama da si ih pikirala prije razvoja prvih pravih listova, je li to tako treba, nemam iskustva. Napiši kako napreduju ove pikirane biljčice.

Iskreno nemam pojma, ako su neki gusto nikli onda ih prije pikiram a ako imaju mjesta za rast onda ih ostavljam duže.

Odlično napreduju osim crvene kadulje nije nikla ni jedna jedina a prkos mi se mući i mući ali ne da se. Ovi pikirani su dobro skroz su vani po danu se sunčaju a navečer ih prekrijem najlonom. Sad ih je već previše za stalno nošenje.

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.