Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738> |
Korisnik | |||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Vjerojatno neka heba kad sam kupovala na svakoj teglici je pisalo hebamix
![]() Danas sam još uzela sjeme nevena i margareta ali mislim da ću to odmah van. Pa što bude od toga. Želja mi je još samo za ulicu astere po mogućnosti plave ali to nije toliko važno mislim boja i voljela bi lupus i mislim da je to za ovu godinu sve ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
||
Krasne biljke, još kad se razrastu, bit će to prava ljepota. Brzo će to biti, kad zatopli i one krenu, naše će oči i sva osjetila uživati.
Ovdje sam vidjela jednu biljčicu koju sam nedavno dobila od Beline ![]() http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/kamenjar/38190.aspx |
|||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|||
![]() |
|||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
||
i ja se pridružujem vašem mišljenju -a pripremila si puno sijanaca pa će biti cvijetno
![]() |
|||
![]() |
|||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
||
I ja se tome nadam ![]() |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Vrt će biti raskošan kad se sve razraste
![]() |
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() ![]()
Istina je sve što zboriš i hvala ti na posjeti ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Nisam neko vrijeme bila na forumu, pa odlučih pogledati što ima novo i naletjeh na tvoj vrt. Sjećam se jedne naše članice, koja je na početku imala skroman vrt s tek ponekim cvijetom i tako smo svi zajedno imali priliku pratiti promjene od samog početka. Sad je to predivan vrt s jako puno cvijeća. Svaki početak je težak, a mislim da za prave ljubitelje cvijeća, posao uređenja vrta nikada ne prestaje. Uvijek ima nešto novo i uvijek nađemo još malo mjesta za svaku novu biljku. Dobro nam došla!
|
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
Dobrodošla Ksan! Znam koliko znače te posjete vrtu i sama sam nedavno uživala u takvim poticajima
![]() |
|||
Time is something you can never get back..
|
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
Vrt u nastajanju
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
||
krenule je kod tebe, bit će svega
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
||
Ksan, želim ti dobrodošlicu. Lijepo je da si s nama. Ja sam dugo oklijevala, registrirala sam se u listopadu i sad mi žao propuštenog vremena. Društvo je krasno, pravi dragulji. Uživaj u svom vrtu i dobrom društvu.
|
|||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |