Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 17:06
Vjerojatno neka heba kad sam kupovala na svakoj teglici je pisalo hebamix Geek

Danas sam još uzela sjeme nevena i margareta ali mislim da ću to odmah van. Pa što bude od toga. Želja mi je još samo za ulicu astere po mogućnosti plave ali to nije toliko važno mislim boja i voljela bi lupus i mislim da je to za ovu godinu sve  Embarrassed Želja mi je imati vrt kao moja baka smile76 nekako više retro.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 10:57
Krasne biljke, još kad se razrastu, bit će to prava ljepota. Brzo će to biti, kad zatopli i one krenu, naše će oči i sva osjetila uživati.

Ovdje sam vidjela jednu biljčicu koju sam nedavno dobila od Beline , znate li kako se zove ili koji podatak o njoj, evo sličica.

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/kamenjar/38190.aspx

Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 00:35
i ja se pridružujem vašem mišljenju -a pripremila si puno sijanaca pa će biti cvijetnoThumbs%20Up
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 00:30
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Vrt će biti raskošan kad se sve razraste Clap

I ja se tome nadam Smile
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 23:56
Vrt će biti raskošan kad se sve razraste Clap
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 15:04
Narcisi

Prvi s bijelim Heart

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:57
Evo i oni su vani Smile

Krasula mi smo to nekada zvali japansko drvoHeart

Ružmarin - jesenas stavljena grančica na ukorjenjavanje i gle kolika sam Thumbs%20Up

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:51
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Prva ovogodišnja berba - ma što ovogodišnja prva otkad smo tu smile71

Kud ćeš boljeg poticaja za nastavak vrtlarenja?
Bravo dragaClap

smile148       smile78

Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Nisam neko vrijeme bila na forumu, pa odlučih pogledati što ima novo i naletjeh na tvoj vrt. Sjećam se jedne naše članice, koja je na početku imala skroman vrt s tek ponekim cvijetom i tako smo svi zajedno imali priliku pratiti promjene od samog početka. Sad je to predivan vrt s jako puno cvijeća. Svaki početak je težak, a mislim da za prave ljubitelje cvijeća, posao uređenja vrta nikada ne prestaje. Uvijek ima nešto novo i uvijek nađemo još malo mjesta za svaku novu biljku. Dobro nam došla!

Istina je sve što zboriš i hvala ti na posjeti Smile Prošlo ljeto smo doselili i od onda sam svašta poturala koje kuda i sad ne mogu dočekati da procvijeta a i sigurna sam u to da posao uređenja vrta nikad ne prestaje.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:39
Primila se smile89kozja krv ili orlove kanđe

Kerria japonica Pleniflora još malo boluje

Božuri krenuli Smile

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:27
Dada 28 hvala na dobrodošlici Smile  Dobro došla i ti u moj vrt smile78

Noviteti u vrtu

Sve što znam o novim stanarima moga vrta je da cvijetaju 

Kupina od Anabistrice smile78

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:14
Nisam neko vrijeme bila na forumu, pa odlučih pogledati što ima novo i naletjeh na tvoj vrt. Sjećam se jedne naše članice, koja je na početku imala skroman vrt s tek ponekim cvijetom i tako smo svi zajedno imali priliku pratiti promjene od samog početka. Sad je to predivan vrt s jako puno cvijeća. Svaki početak je težak, a mislim da za prave ljubitelje cvijeća, posao uređenja vrta nikada ne prestaje. Uvijek ima nešto novo i uvijek nađemo još malo mjesta za svaku novu biljku. Dobro nam došla!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:11
Kamenjar evo mojih bebica Smile

Visoke kadifice i pikirani karanfilčeki

Pikirane dalije

Visoke i niske fadifice, prkos i blitva sijana u čašeSmile

Prkos mi je malo sumnjiv ali valjda bude sve u redu Confused
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:09
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Kud ćeš boljeg poticaja za nastavak vrtlarenja?
Bravo dragaClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 14:00

Zribal,  Mari 5510, Bebolina, Misty- da hvala vam na posjeti i na riječima podrške smile79

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 10:45
Dobrodošla Ksan! Znam koliko znače te posjete vrtu i sama sam nedavno uživala u takvim poticajima Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 10:30
Vrt u nastajanjuThumbs%20Up baš ću s zanimanjem pratit razvoj te ljepoteClap
Dobro došla u cvjetno društvoHeart
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 22:23
krenule je kod tebe, bit će svegaThumbs%20Up lijepo mi je vidjeti kako se radi na polju..miris zemlje i prirode koja bujasmile160
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 21:39
Ksan, želim ti dobrodošlicu. Lijepo je da si s nama. Ja sam dugo oklijevala, registrirala sam se u listopadu i sad mi žao propuštenog vremena. Društvo je krasno, pravi dragulji. Uživaj u svom vrtu i dobrom društvu.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 21:23
Moje vinice krenule Smile

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 21:18
Evo malo štetočina iz mog vrta.

Mravi u  grašku.

Dali je ovo ono što ja mislim da je Confused kanali pod zemljom od voluharica. Sve je prošarano njima, gdje god nešto poželim posaditi evo njega.

Maca se mazi s klinčićima, danas ih je sve izmasirala Stern%20Smile i to je štetočina.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.