Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 243> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
lovro taj tvoj cvijet ima slične listove kao pakuljac, samo je cvijet drukčiji, barem meni tako izgleda
|
|
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
balalayka to je vrsta vrbe zovu je cica maca, prodaju je na pijaci u rano prolječe, a prodaju se u vrtnim centrima kao bonsai, nebacaj ju samo je oblikuj kao kišobran prema dolje u prodaji oblikovana stoji od 80 do 150 kn
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...i ovo...u bijeloj i roza-lila boji... iz daleka podsjećaju na decentru, čak su i listovi slični, samo
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opet molim pomoć...ove krasotice sam jučer našla u šumi ispod vinograda...
Kaj bi to bilo???? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
pa nemam pojma, što bi sadila vrbu, a baš su 4 u posudi posađene..znači bilo je nešto ciljano, cijeli dan ih danas zavirujem i pokušavam se sjetiti šta...nemam pojma!!! ![]() |
|
![]() |
|
Balalayka, ja bi rekla da su to neke vrbe! Al možda se varam!
|
|
|
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
molim pomoć!!
u kutku dvorišta pronašla sam ovu biljku (vjerojatno lani posijana i zaboravljena), preživjela je zimu i snijeg i sad raste svaki dan kao luda ![]() zna li netko što bi to moglo biti??? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
neka palma je, a koja... ne znam
pitaj travu na pp |
|
![]() |
|
*lady750* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 56 |
kupila sam ovo u plodinama nedavno, no nemam pojma kako se zove...
krzlja mi i sva je nikakva pa da vidim ima li joj pomoci i sto krivo radim... ![]() |
|
Freedom is just another word for nothing left to lose...
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
ajama, Natalija veliko hvala pogotovo na ovako brzom odgovoru.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
možda je slamnata ruža - helichrysum bracteatum
ako je, tu imaš o njoj http://biovrt.com/2009/11/10/slamnata-ruza-helichrysum-bracteatum/ |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nisa sigurna,ali moja mama je imala takve samo malo višlje.MI smo ga zvali šuškavac.ovdje je to slamnata ruža-helichrisum bracteatum.OProsti ako griješim
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Prijatelji molim pomoć, danas sam kupila interesantan cvitić, cvitovi su mu suhi, nije pisalo ime pa molim ako ko zna da me uputi kako ga njegovat!
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
eto, zahvaljujući vašoj pomoći pri identifikaciji, uspjela sam ih pronaći u prodaji i jučer sam išla po njih... ![]() ![]() podrobnije sam napisala tamo na Pronalasku cvijeća... hvala vam svima još jednom na odgovorima i pomoći... ![]() evo jedne od mojih novih mezimica: ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Puno vam hvala.pronašla sam sve što me zanima
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To je rhipsalis-koraljni kaktus.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
ajame pogledaj pod ime hatiora ili več kako belina kaže u narodu koralj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ruselija
-koralj
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Ne bi li to bio koraljni kaktus????http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=631
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |