Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 38> |
Korisnik | ||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Prekrasan vrt.
![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Istina, najteži dio posla u vrtu je pljevljenje, barem meni. Koja je to gnjavaža! Zato je dobro zastirati tlo sijenom ako ga imaš. Kad biljke malo narastu, stavi oko njih sijena. Vidim da ti šparoge lijepo rastu, ali i za njih možeš koristiti sijeno. Prije nego krenu nicati, nabaci na tu gredicu starog sijena i komposta. Šparoge su probitačne i kroz sve to ti one rastu, a nemaš korova za pljevljenje. Do iduće godine se to sijeno pretvori u humus pa se ciklus ponavlja.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
bit će svega za papati , koliko vidim i kod tebe suho
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Prekrasno Ksan
|
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
|
Cvijetomanijak, Moon, Bistrica, Ajama hvala vam svima na posjeti, više ste vi tu nego ja
![]() Bistrica ide meni sijanje ali mi kasnije ne ide čupanje trave i okopavanje ![]() Kod mene sve tako sporo napreduje, sve je friško posađeno pa traži puno vode ![]() Moje ljubice ![]() ![]() Vinica ![]() Mislim da je to Anemone japonica ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
stvarno vrijedne ruka,a tek kad procvate
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Ide sijanje tebi od ruke
![]() |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
proljeće je pokrenulo biljke, sve niče i cvjeta, a bit će tu još puno posla, vidim da si dosta toga sijala |
||
![]() |
||
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
|
Jao koliko pikiranja...Al ce zato biti puno lijepog cvijeca...
|
||
Velika gorica
|
||
![]() |
||
|
![]() Kamenjar u pravu si što se tiče prkosa, ali bori se on još uvijek. A i ostavila sam si još sjemena pa će to drito u vrt ![]() Enrikova nona, Maso i Kiki-ko? Puno vam hvala Tea ![]()
Iskreno nemam pojma, ako su neki gusto nikli onda ih prije pikiram a ako imaju mjesta za rast onda ih ostavljam duže. Odlično napreduju osim crvene kadulje nije nikla ni jedna jedina a prkos mi se mući i mući ali ne da se. Ovi pikirani su dobro skroz su vani po danu se sunčaju a navečer ih prekrijem najlonom. Sad ih je već previše za stalno nošenje. |
||
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
zaboravi komentirat macu,je me i nasmjala ,ma stvarno je slatkis,ispruzila se ko prava ,briga nju za biljke
![]() |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
bravo za tebe,super je..ovo sitno je vjerovatno prkos..hm ,daj boze da bude sta od toga,ne djeluje mi reprezentativno,al zato ovi drugi su super ![]() |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
|
Krasno ksan!!
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
sve ti je krasno potjeralo veselim se skupa s tobom nastavku
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
|
Ksan, promatram ove tvoje "bebice", sijance i pikirance. Prvo sam bila odlučila da to više neću raditi, a onda si me ti potaknula i ja posijala vodenike, prkos, salviju i neke trajnice (mislim da je phlox). Za dva - tri dana od sijanja sve niklo pod najlonom. Sklonila sam najlon i čekam prve listiće pa da pikiram. Čini mi se na ovim tvojim slikama da si ih pikirala prije razvoja prvih pravih listova, je li to tako treba, nemam iskustva. Napiši kako napreduju ove pikirane biljčice.
|
||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Ksan,kod tebe je predivno.Ja obožavam sijati i gledati nicanje mladih biljaka pa mi se sviđa što sam to vidla i kod tebe
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |