Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kako ti je lijepo. Pored naravno biljčica mene uvijek nanovo fascinira kamen i kamene posude u kojima su posađene. Sretan put!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala sa zakašnjenjem.Nemam više sličica pa ne idem u svoju galeriju.Sutra možda otputujem makar je loša prognoza.Natalijina budleja je odavno prerasla teglu.Mora u zemlju.
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Sretan Uskrs Kiki
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
[QUOTE=Kiki-ko?] Savršenstvo bez mane.
![]() božanstveno ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Aaaa Kiki, žao mi je svih biljčica a strelicija
![]() |
|
![]() |
|
Stigao izvještaj od sestre.Skoro se sve smrzlo.Krasula,aloe arboresens i vera,ostići,strelicija je crna ali je možda u korijenu živa.Isto i polygala.Ne zna za bagenviliju.Mrtva je dipladenija,mexikanac prelomljen na podu,a njegovi blizanci možda prežive.Ostaviće ga na podu da ga ja zbrinem.Žute margarite su isto poginule,a stvarno sam ih jedva "dobavila" i uzgojila.Limun je preživio,ali na njemu zbog suše vise suhe "trešnjice".Od 5 zapelcanih lavandi samo na dvije su neki zeleni tragovi.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
nadam se da će izvješće o preživjelim biljkama biti - svi sretno prezimili
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kiki lijepo je kod tebe.slikice od 12.ožijka kao da si slikala u mom prvom susjedstvu.sve mi je jasno.teško se obraniti od štakora,pasa lutalica ,a i djece koja hodaju po tuđim vrtovima
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Iskreno se nadam da je živa i zdrava! Ja ću puknut ako nije.
|
|
![]() |
|
Ljudi moji,nemam pojma što je preživilo.Ovo su zadnje stare fotke koje sam imala.Za par dana mi sestra i kćer dolaze i idu tamo.Dobiću puni izvještaj.Ja ne mogu s njima zbog obaveza.Isto me zanima da li je preživila strelicija,krasula,crnoglavac,limun itd.Ova zadnja sukulenta sigurno nije živa.Ni na poslu mi nije preživila.
|
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nemoj mi reci da su ti ovi sukulenti bili vani zimus ..
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Možda ne uživaju u tome.Možda ne primjećuju.Ženi se čudim.Njoj bi sigurnost djece trebala biti na prvom mjestu.
|
|
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
grozno...neki jednostavno neznaju cijenit ljepotu prirode oko sebe ,te vjerojatno uzivaju u smetlistu.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bože sačuvaj!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Prvi susjedi.Zmija i željeza punog tetanusa ko u priči.A navodno je u travi negdje i crna jama preko koje je stavljena trula daska.
Da,ljudi koji tu žive sa djecom na ulici izgledaju normalno.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |