Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 102>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 13:01
Aha, veliš stubaste jabuke...gdje si ih nabavila???
Mi smo baš pitali u par rasadnika oko nas, ali nemaju!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 14:01
Hvala Lovro.

Patuljaste jabuke,tkz. "balerine" sam našla kod jednog čovjeka u Sloveniji,i u rasadniku Milić,kod nas u Hrvatskoj.Mislim da se za sada jedino na ta dva mjesta mogu nabaviti.Milić svoje sadnice prodaje u Bauhausu,pa sam tamo svoje jesenas kupila.Interesantne su mi zato što su vitke,uske krošnje,bez postranih grana.Max.visina može biti od 2,5 do 4 m,a širina krošnje do 50 cm.Formiraju samo centralnu provodnicu na kojoj su smještene rodne grančice.Klasične rezidbe nema,odgovaraju im osunčaniji položaji,a moguča je sadnja i u posudama na balkonima i terasama.Idealne su za sadnju u hobby vrtovima i okućnicama zato što ne zauzimaju puno prostora.
Ne moram ni reći koliko se veselim prvim plodovima.
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 838
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 14:31
Jako krasan povrtnjak. Kod mene je sve posađeno kako bi moja baka rekla "beskorisno"
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 14:37
O pa kod tebe zaista ima svega
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 14:42
Nova cvjetna gredica, malo lukovica, malo trajnica...
Ne obraćajte pažnju na ogradu od špage, to je samo privremeno da se peseki na zaletavaju preko, dok se sve lijepo ne razraste.

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 14:55
Ovo sve imam u planu posaditi na gredicu, na kojoj se već nalaze jedna tecoma, žuti rhododendron, mala božikovina...

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 15:03
Hvala Ante .Reci baki da je cvijeće hrana za oći i dušu.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 15:04
Originalno poslano od člana dijana7566 dijana7566 napisao:

O pa kod tebe zaista ima svega

Nadam se da će tako biti i ove godine.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 15:24
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Nova cvjetna gredica, malo lukovica, malo trajnica...

Sviđa mi se što je ova košara ovako punaLOLOvakve šopinge najviše volimLOLThumbs%20Up
Bit će prekrasno kad se sve rascvate smile120

Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 15:42
Jedva čekam Tea,a znaš čemu se najviše veselim,ljiljanima.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 16:04

Jedva čekam Tea,a znaš čemu se najviše veselim,ljiljanima.

Jao draga,takav si osmijeh izmamila na moje lice da nemaš pojmaWinkPa nisam te valjda zarazila s njimaLOL smile78
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 16:16
Ideeeeeeš čovječe! pa ovdje ima svačega lijepoga! Tko zna čime će nas Maris još lijepim iznenaditi!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 16:46
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Jedva čekam Tea,a znaš čemu se najviše veselim,ljiljanima. [IMG]smileys/emot77.gif" align="middle" />
Jao draga,takav si osmijeh izmamila na moje lice da nemaš pojma[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Pa nisam te valjda zarazila s njima[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />

Znaš da jesi Tea,i hvala ti na tome. Nadam se da ću imati sreče s njima jer iskustva baš i nemam.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 16:58
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Ideeeeeeš čovječe! [IMG]smileys/emot0.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot0.gif" align="middle" /> pa ovdje ima svačega lijepoga! Tko zna čime će nas Maris još lijepim iznenaditi! [IMG]smileys/emot147.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot147.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot148.gif" align="middle" />

Hvala ti ,ali ne znam s čime bi vas ja mogla iznenaditi a da to već niste vidjeli.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 17:05
Drijenak u cvatu.

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 17:08

Jedva čekam Tea,a znaš čemu se najviše veselim,ljiljanima. [IMG]smileys/emot77.gif" align="middle" />
Jao draga,takav si osmijeh izmamila na moje lice da nemaš pojma[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Pa nisam te valjda zarazila s njima[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />

Znaš da jesi Tea,i hvala ti na tome. Nadam se da ću imati sreče s njima jer iskustva baš i nemam.

Misliš da sam ja imala kad sam prve kupila???Naravno da nisam i učila sam s vremenom i još uvijek učimWinkNije to stvar sreće,samo voljeWinkPrva dva su propala mojom krivicom i nisam odustala nego sljedeće godine sam već promjenila to što sam pogrješila.Samo im pruži što trebaju i bit će ti zahvalniWink
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 17:34

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 17:46
Budi se tlo u obližnjoj šumici.

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 17:46
Lijepo, lijepo! Vrtek koristan za tijelo i dušu, a tako uredan. Cveteki melem za oči! Čestitam!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 18:19

Znaš da jesi Tea,i hvala ti na tome. [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" /> Nadam se da ću imati sreče s njima jer iskustva baš i nemam. [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />
Misliš da sam ja imala kad sam prve kupila???Naravno da nisam i učila sam s vremenom i još uvijek učim[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Nije to stvar sreće,samo volje[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Prva dva su propala mojom krivicom i nisam odustala nego sljedeće godine sam već promjenila to što sam pogrješila.Samo im pruži što trebaju i bit će ti zahvalni[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Ma budu oni ok Tea,a i lukovice su bile velike i zdrave.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.