Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 102> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti draga Andina ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Moj vrijedni mravek čisti i priprema svoj dio vrteka. Ovo je ukrasna tikvica koju je sam posadio i presadio u vrt.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Bravo za vrijedne ručice
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Maris nije li još prerano za ovu ukrasnu tikvicu da ide van? S obzirom da još najavljuju mraz,a kako su sve tikve osjetljive na mraz,ubit će je!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mraza može biti i do mjeseca maja.Imamo mi još sjemenkica,ako nam ovo propadne,a ja se nadam da neće ,toliko se veselio.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasan povrtnjak, cvijetnjak još bolji a pomagač najbolji
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Maris držim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Maris, tebe sam upoznala, a sad konacno i tvoj vrtek. Krasan i bogat povrtnjak, a bez cvetekih nis. Kad se ono iz kosare razraste i zasareni - cista uzivancija.
Vidim gdi bumo pili sa ZG ekipom kavicu - pod tresnjom, naravno kad bude tresnjica.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Enrikova nona,Monstera,Carol,hvala vam na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lijepe biljke imas,sedumi su ti predivni ,kad se razrastu a jako brzo se sire ,imat ces lijepe tepihe od seduma...tvoj vrijedni mravek se ozbiljno uhvatio posla ,bas je lijepo vidit ga
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Je,mravek se ozbiljno primio posla.Hvala ti Kamenjar na posjeti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Maris predivno cviće, voće, povrće... divota...slike odlične....baš sam guštala prošetat kroz tvoje zelenilo i šarenilo
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasan ti je povrtnjak a i cvijetnjak se već sada vidi da će biti rascvjetan,voćkice su u punom cvatu te ti želim dobar urod,a malenom puno
![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
e da .. zaboravila sam pohvalit male pomagače
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kod tebe je sve krasno ali ja sam najviše očarana povrtnjakom
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Baš ste me razveselile,hvala vam na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Maris draga, veseli me da si podjelila ljepotu svog vrta s nama. Lijepo je i bogato u tvom vrtu u koji ću uvijek rado svratiti.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
maris40,
povrtnjak se budi; ipak je ostalo nešto začina i bobica ispod slame koje se bude. Trešnja, tikvice, a tek povrtnjak kad budu u punom sjaju - oduševljena sam vrijednim ručicama tvoga pomagača ![]() Biti će tu svega, samo da malo pričekamo - onda ćemo samo ostati paf. Ima već kod tebe predivnog šarenila boja. ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ma vidi ga kako je vrijedan! Mišek mali, reci mu da je od mene dobio peticu iz zalaganja!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivno!
Nadam se da je ovaj snijeg zaobišao vašu tikvicu... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |