Proljeće- moj dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha, nadam se da će ti se svidjeti!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo da malo opišem prošli vikend koji je bio pun pogodak što se tiče posjete Shashi ali sam bila jako ljuta jer dan koji sam odlučila posvetiti samo sebi, cvijeću i meni dragim ljudima moralo je nešto poremetiti- na žalost!!!
![]() ![]() Slijedilo je upoznavanje i pozitivan šok ( za mene) kada sam sve vidjela u živo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Da bih malo došla sebi Shasha je napravila kavu i ponudila "kekse" a kasnije i kolače koji su bili odlični!!! Shasha nemoj zaboraviti staviti recept od onih sa makom!!!
![]() Onda je krenula i priča...
Ali nastavak slijedi na žalost poslije, jer sada imam posla!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Daj kakva si, zad si me naješkala i nestala, ajde brzo se vrati, jedva čekam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Evo vratila sam se konačno...
I tako smo mi uživale kod Shashe, a onda je došla i SilveK sa svojim cvijećem za nas ( ja sam dobila kućnu sreću i još par biljkica - hvala SilveK).
Ali dan nije mogao biti savršen, jer me je nazvao muž i javio mi da nam popodne stižu gosti iz Međugorja...Možete si zamisliti kako sam se osjećala, za poluditi
![]() Opet se ispričavam Shashi, jer sam je požurivala,ali što ću, morala sam...
A sada slijede slikice:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ah da, samo da vas sve podsjetim, da sam uskoro na 500!!!
A sada opet moram prestati, ah i taj posao!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ovome se nikad neću prestati diviti....mogla bih cijeli dan gledati :)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo za slikice, koje su prekrasne, a tek ono na njima. Vidim da se sve kod tebe savršeno uklopilo i da je posjet zaista bio plodan - pravi doživljaj.
Nadam se da ću i ja imati priliku biti jednom s vama..
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve je to krasno no nije se pohvalila,ups ne SEBE nego MENE(majstora za aute) ...sad zna i da može zadnja sjedala spuštati
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A tko ima mišiće za spustiti sjedalo??? ![]() Proljeće, baš ti je balkon super! Vidim ja da će se to pretvoriti u džunglu!!!! ![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Shashin vrt me uvijek oduševi. Izgleda da ću se morati nekako prošvercati sa mladima koji u subotu idu u Varaždin i sve to vidjeti uživo. Sa mojih 156 cm to možda i neće biti tako teško
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pajasmin se dobro drži. Baš mi je drago!
|
|
![]() |
|
Shasha, hvala što si mi spustila sjedalo..evo baš sam se nasmijala na ovu izjavu..Ma pravi si majstor!!!
![]() A šta misliš da si još i vozač, ma Europa bi ti bila mala!!!Ti bi se javljala iz cijelog svijeta sa svojim putopisima,,,recimo o cvjeću!!!
A nisam ja još završila opis putovanja, samo što jučer nisam imala vremena, pa moram i ja nekada raditii!!!
![]() |
|
![]() |
|
Kako jučer nisam nigdje spomenula SilveK, a to mi je žao ali evo ispričavam se jer sam stvarno bila u gužvi, danas nastavljam...
Drago mi je da smo upoznale i SilveK, jer je baš onakva kakvu sam i zamišljala puna energije( a tako je mlada i sitna)...Silvek nemoj me pogrešno shvatiti, to ti je komliment, jer sam uvijek mislila da žene pune energije moraju biti kao od brda odvaljene ( ovako kao ja ),ha,ha,ha,
![]() |
|
![]() |
|
Eh da se vratim na moje cvijeće koje sam dobila.Kao prvo Shasha nije šparala, spremila nam je jako puno cvijeća, na čemu joj se svesrdno zahvaljujem!!!
![]() Shasha samo da znaš da pajasmin ipak nije dobio svoje mjesto u vrtu gdje sam mislila da ćemo ga staviti, jer svekrvi upravo cvatu na tom mjestu tulipani cvatu.Tako da sam jedan dio ostavila sebi, stoji u onoj najvećoj tegli, jedan veći dio je u Sesvetama kod moje sestre, jer i ona uređuje svoj vrt,a jedna grana je kod moje kume koja ima ogroman vrt...
Od floksa jedan mali dio mi je u vrtu, jedan u teglama, jedan kod sestre u vrtu...Morala sam na žalost tako spasiti biljke da ne uginu, dok se u mom vrtu ne oslobodi mjesto???Ja se ipak nadam da će najkasnije druge godine sve biti u vrtu!!!
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Vidim ja bilo je u Varaždinu jako lijepo i "plodno".
Drago Proljeće, samo polako i sve će jednom doći na svoje mjesto. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |