vrt i okovrt:) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Korisnik | |
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jos malo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
hvala ti ana:) nesto niskog plavo bijelog sam skupila. zeznuto je kad nisam stalno dolje pa ne stignem reagirati kad sjeme sazrije:/ |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kiki, lijepe pakujce imaš. Sakupljaj sjeme za dilanje na kavici
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() natalija vidi me
![]() ![]() moje ljubimice
![]() |
|
![]() |
|
malo novih slikica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida, gospina trava, RS, Tea hvala vam!!
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Potpisujem ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš neobična cjevasta čuvarkuća i lijepi pakujac. Sve je kod tebe lijepo počevši od tebe
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ne znam ćemu više da se divim?!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Puno lijepih cvjećkica i kod tebe sam vidjela! Super napreduje vrtić!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kolekcija orhideja je vrlo reprezentativna, krasni primjerci...kukurjeci u tvojem vrtu sigurno predivno djeluju...o krasnim sukulentima i čuvarkućama nema ni potreba govoriti...jednostavno ti sve polazi za rukom...bravo ljepotice
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno cvječeko,a tek dejice...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za nove i stare slike
![]() |
|
![]() |
|
hvala moon anabistrica samo ti meni dodji, razveseli me uvijek..uskoro ce i tvoja granicica biti fotomodel:)
hvala Carol, i ja sam jako zavoljela pakujce, a cuvarkuca je jack-pot od bakice na placu:)
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Od svih biljaka bi izdvojila cjevastu cuvarkucu i plavo-bijeli pakujac ( to mi jedna od najdrazih trajnica ).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opet sam navratila i divila se novim biljčicama.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno, sviđa mi se kako si lijepo poredala sukulente i kaktusiće
![]() |
|
![]() |
|
evo malo novih slikica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kukurijeci bake bee
![]() ![]() ![]() grane brugmansije dobivene na jednoj od kava u 10.mj su se lijepo primile
![]() ![]() procvjetala kalanhoa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nova echeveria
![]() ![]() ![]() dio kaktusica je dobio nove teglice
![]() ![]() kruske cvjetaju
![]() a izgleda da ce biti i marelica (ako ne otpadnu)
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti rosa2
anabistrica, hvala..jako ih volim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |